Http://www.bancuri-tari.com/
şi:
http://www.bancuri.afix.ro/bancuri3.html
şi:
http://bancuri.onlinezz.net/
(ai multe aici)
Sper sa îţi placă!
-alo,`casa bula?` -Nu! Doar Bula, casa a luat-o viitura!
Era un om pe malul unui lac.Trece unu` p`acolo cu tractorul si-l intreaba:
-E adanca apa?
-Nooo!
Intra asta si se scufunda cu totul!
Celalalt:
-Ce darcu` ca doar ce a trecut o rata si-i venea apa pan` la brau!
--------------------------------------------
Aurul expus in aer liber sufera vreo schimbare?
-Da, domnule profesor.
-Intr-adevar! si anume?
-O schimbare de proprietar.
Mergi pe o autostrada cu viteza constanta. In stanga ta este o prapastie. In dreapta ta este un avion care zboara la joasa altitudine cu aceeasi viteza ca tine; nici nu te depaseste nici nu poti sa il depasesti. In fata ta ruleaza o autospeciala de pompieri cu aceeasi viteza ca tine dar nu o poti depasi, iar in spatele tau un elefant. Ce faci ca sa iesi din aceasta situatie?
?
raspuns: te dai jos din carusel si altadata nu mai bei ca porcu`
--------------------------------------------------------------------------------
Un ardelean in Bucuresti, la semafor, pe timp de ploaie.
Trece o masina si ii stropeste pe toti din cap pâna-n picioare.
Bucurestenii incep sa injure, in timp ce ardeleanul e calm.
- Apai, domnule draga, la noi la Cluj nu-i ase, zice el.
- Da` cum?
- Pai, daca te stropeste o masina, soferul opreste, da inapoi, te urca in masina, te duce acasa la el, faci dus, manânci, dormi la el, si asta timp de trei zile, iar la plecare iti da 100 de euro.
- Ai patit tu asa ceva?
- Nu eu. Nevasta-mea.
--------------------------------------------------------------------------------
Ardeleanul soseste cu intarziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune amarat:
-Imi pare rau de tine, nu mi-a mai ramas decat frumusetea si prostia, fiule, ce sa-ti fac? Alege-ti una dintre ele!
-Apai, Doamne, frumusetea-i trecatoare...
la spitalul de nebuni un nebun scria o scrisoare.intra doctorul si il intreaba:-mai cui ii scrii scrisoarea aceea? nebunul:-pai...mie.doctorul:-si ce scrie in ea? nebunul:-nu stiu ca maine o primesc
In sala de operatie (chirurgul catre asistent):
- Anestezie.
- De-a noastra sau de import?
- De import.
- De import s-a terminat.
- Atunci de-a noastra.
- Nani, nani...
O persoana este la spital. Vine doctorul si-i spune:
-Am doua vesti:una buna si una rea.
La care pacientul intreaba :
-Care-i cea rea?
-Trebuie sa va amputam ambele picioare.
-Si cea buna?
-Pacientul din patul de alaturi vrea sa va cumpere pantofii.
------------------------------------
''Doi poliţişti povesteau la secţie:
- Am învăţat să fac sex în stil cowboy.
- Cum se face?
- Păi fac sex cu nevastă-mea pe la spate, când sunt pe punctul să termin, ridic pistolul şi trag patru gloanţe în sus. Ea se sperie şi strânge din c*r!… E o senzaţie nemaipomenită. Poţi să încerci şi tu!
A doua zi al doilea poliţist vine la muncă foarte tăcut. La un moment dat prietenul lui se apropie şi îl întreabă cum a fost:
-La început totul a fost bine. Am luat Magnum-ul de 9 mm care îl ţin pentru ocazii speciale. Am început să facem sex şi am făcut poziţia 69. Când am simţit că mă termin am tras 5 gloanţe în sus. La pirmul glont tras Ea m-a muşcat de p*lă, iar la al 2 glont tras s-a si căc*t pe faţa mea de frica iar la al 3 glont a si iesit unul din dulap cu mâinile ridicate! ''
''Doi cercetatori dau de un rahat in drum si incep sa se certe daca e de femeie sau de barbat. Trece un cioban pe acolo si astia il intreaba de care e.
-De barbat, zice baciul.
-De unde stii?
-Apoi dupa 3 semne clare: 1-o femeie nu il face chiar in drum ca ele sunt mai rusinoase. 2-distanta intre el si urma de pipi e prea mare. 3-eu l-am facut! ''
Nu sunt originale dar sper sa-ti placa
blacklove09 întreabă:
LiaPaula10 întreabă:
LisaJulie întreabă: