| Himera a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! Razboaiele dintre familia mea si a iubitului meu dureaza de foarte mult timp, chiar dinainte ca noi doi sa ne nastem. Nu stiu cum sa ii impac, am incercat sa il otravesc pe tata punandu-i sare in loc de zahar de cafea, dar a rezistat. A incercat sa-i stearga memoria lui taica-su dandu-i cu baltagul in cap, dar tac-su fiind om de fier i-a zis:,, Fiule, nu stiu ce sa faci acolo, dar mai da de cateva ca ma mananca rau"
Sa va povestesc totul complet ca sa imi intelegeti mai bine durerea: deci noi suntem 2 clanuri, eu fac parte din Clanul Bubosilor si el face parte din Clanul Paduchiosilor. Intotdeauna batalia noastra s-a dat intre cine se scarpina mai adanc si mai repede. Eu am incercat sa ii dau cu crema pe ai mei, dar au sarit ca arsi, pe Paduchiosi am turnat apa amestecata cu sampon dar s-au plans ca le dispare aroma naturala, de levantica.
Am nevoie de o metoda de rezolvare urgent! Va rog raspundeti-mi acum!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Continua sa-l scarpini daca-l mananca rau. La paduchiosii mei cu benzina a mers: toarna 3 canistre de 3 ori pezi dupa masa.la bube habar n-amda pune si clor sa zici c-ai facut ceva.

4 răspunsuri:
| Ţepeşu a răspuns:

Pentru astfel de lucruri s-a inventat aurletul lui Justin Biber, sub denumirea, cred, Baby.

| AlinaaAli a răspuns:

Puneti-va deoparte alocatia si cand adunati ceva banuti, le chemati pe Tonciu si pe Snazi sa le faca un show taticilor vostrii!
Daca nici asta nu merge, atunci clar ca nu mai merge nimic!

| CautNume a răspuns:

pune niste boxe mari si incearca cu Fuego si manele daca nici asta nu merge...nu merge nimic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu ai incercat sa te otravesti? poate asa vei rezolva.