Tu si Clannad, puse pe "lista neagra"
. Mdea...
Daca multi sa zicem v-ar cunoaste mai bine, si-ar da seama ca au gresit.
Nu cunosc pe niciunul din lista de mai sus.Eu sincer n-am nimic cu tine.Chiar poti vorbi deschis cu o pers. ca tine.Anyway,nu pune la sufletel ce zic aia, plus ca maine se injura cu altcineva...
Mda...şi tu trebuie să bagi în seamă orice om de pe net.Musli te credeam mai deşteaptă.
Stiu cum e, la mine e la fel.Si ghici ce? Nu-mi pasa, sa ma urasca cat vor!
Iubesc avatarul tau.
Tu esti? Daca da, atunci esti foarte draguta
.
Da
ce draguut, multumesc.
Pwp ![]()
(robotul vrea si el un pupic)
Mersii,şi tu eşti unul din cei cu [,] care poţi vorbii.
Indiferență,draga mea,indiferență să le bagi pe gât acelor "iuzări",care nu recunosc calitatea, și preferă "MADE IN CHINA".
Legat de întrebare, cine-i "Musii"? '_'
No way!
Eu te iubesc pentru ca spui ce gandesti.
Nu esti ca toti cei de azi,o pupincurista care ajunge in varf prin pupincurism.
Sincer,m-a cam dezamagit faptul ca pui la suflet prostii de la niste necunoscuti de pe net, te credeam mai superioara, dar sa zicem ca ai avut si tu o perioada mai proasta
Eu n-am nimic cu tine, esti chiar un user misto. Daca mai sunt si retardati pe-aici care nu pot gusta o gluma sau nu pot accepta o parere nu ar trebui sa fi tu urata. In fond, esti unul din userii de valoare T/A, si se vede (asa si trebuie) ca esti foarte "afectata" de susele lor. Spune ce gandesti in continuare, de-aia esti un user asa tare pe T/A.
Mersii.
User de valoare pe naiba,e adevarat ca nu ma pun la mintea tuturor,dar nici eu nu-s mai presus, sau macar la egalitate cu adevaratii useri inteligenti de pe aici.
Esti o dulce. (scuze daca te fac fata, si esti baiat
)
Dap...merci si doar ca informatie, sunt fata
*roboţelule, lasă-mă să postez, te rog*
Hăh,eu n-am nimic cu tine,ești de treabă,"sistăr".![]()
Și,știi,ăia te critică pentru că nu te cunosc,și nici nu cred că tu îi cunoști, deci sentimentul e reciproc, nu?
Da,reciproc,doar că eu nu-mi bat capul cu ei, înjurandu-i.
Şi tu eşti o fată foarte de treaba.
Hehe,merci![]()
So,nu mai pune la suflet, sunt doar niște copii care n-au ce face.
:*
Nu pun.
*roboţelule, mă laşi să postez, te rog?*
Foarte bine atunci.:*
*cred că o să le cer adminilor să scoată roboțelul*
Eu cred ca tu esti o fata de treaba care ma amuzi mereu
si sper sa ramai asa!
Eu una nu te urasc,dar daca ei te urasc, nu te schimba doar ca sa-i satisfaci pe ei, fi asa cum esti tu!
Musii e bună
Mi-a dat o palmă
I-am dat o şiocolatăăă
*amintiri mode off*
Musii e dragută. Musii e simpatică si căcăcioşii aia nu vor sa recunoască!
*sinceritate mode off*
şiiii...iti pasa ce cred căcăcioşii aia virtuali despre Musiii? ![]()
Nu,lui Musi nu-i mai pasa de nimeni si de nimic.
Musi,nu-i mai băga în seamă. Lasă-i să vorbească singuri.
Eu ştiu că tu zici adevărul şi nu ar trebui să se poarte aşa cu tine.
So, eşti foarteee de treabă.
Buna, eu n-am nimic cu tine. Ma bucur ca esti printre userii care spun direct ce au de spus, nu pierd vremea cu apropo-uri. Have a good day!
Nu ştiu dacă au sau nu, cert este că noi avem.
)))
Sărmăluţa mea mică.
Am avut un caine pe nume sarmaluta, mic ca o sarmala, de aici si numele...manca gaini, si tata l-a dus pe camp, peste 3 zile il vad ca isi face de cap prin casa...
http://myfacewhen.com/63/
Nu-mi pasa de te iei de numele meu
Mie imi place:X
Nu ma iau, dar e amuzanta coincidenta :X ...imi aduce aminte de catel
.
Imi pare rau de el![]()
Oricum e frumos numele
:X:X:*
Si mie...
Da, stiu :X
(mama ta de robot)
![]()
*roboţelule,lasă-mă să postez, te rog*
Musii, eu nu te cunosc, nu am nicio parere despre tine, nu imi amintesc sa ne fi "ciocnit" vreodata si nu stiu ce ai facut, ce ai zis de ai primit acele raspunsuri. Nici nu ma obosesc sa cercetez, dar eu, de aproape un an de cand am cont pe TPU am invatat niste lectii:
1. Nu poti multumi niciodata pe toata lumea. Tot se va gasi cineva sa-ti caute nod in papura! Am si invatat sa nu mai bag in seama, eu stiu de ce sunt in stare, nu ei. Nu e asa si-n cazul tau?
2. Te-au jignit, sau doar ti-au spus adevarul? Sper, Musii, ca nu esti genul de persoana care asteapta pupaturi in dos.
Nu am fost, nu sunt si nici nu voi fii.Laudele,nu-s decat simple cuvinte.
Simple cuvinte, mai sincere sau mai putin sincere, dar in cazul unora le poate ridica moralul.
Adevarat,dar daca nu vin din inima, si sunt menite sa ajunga in alt suflet, nu are nici un rost sa fie adresate
LisaJulie întreabă: