Musii, eu nu te cunosc, nu am nicio parere despre tine, nu imi amintesc sa ne fi "ciocnit" vreodata si nu stiu ce ai facut, ce ai zis de ai primit acele raspunsuri. Nici nu ma obosesc sa cercetez, dar eu, de aproape un an de cand am cont pe TPU am invatat niste lectii:
1. Nu poti multumi niciodata pe toata lumea. Tot se va gasi cineva sa-ti caute nod in papura! Am si invatat sa nu mai bag in seama, eu stiu de ce sunt in stare, nu ei. Nu e asa si-n cazul tau?
2. Te-au jignit, sau doar ti-au spus adevarul? Sper, Musii, ca nu esti genul de persoana care asteapta pupaturi in dos.
Nu am fost, nu sunt si nici nu voi fii.Laudele,nu-s decat simple cuvinte.
Simple cuvinte, mai sincere sau mai putin sincere, dar in cazul unora le poate ridica moralul.
Adevarat,dar daca nu vin din inima, si sunt menite sa ajunga in alt suflet, nu are nici un rost sa fie adresate
No way!
Eu te iubesc pentru ca spui ce gandesti.
Nu esti ca toti cei de azi,o pupincurista care ajunge in varf prin pupincurism.
Sincer,m-a cam dezamagit faptul ca pui la suflet prostii de la niste necunoscuti de pe net, te credeam mai superioara, dar sa zicem ca ai avut si tu o perioada mai proasta
Buna, eu n-am nimic cu tine. Ma bucur ca esti printre userii care spun direct ce au de spus, nu pierd vremea cu apropo-uri. Have a good day!
Musii e bună
Mi-a dat o palmă
I-am dat o şiocolatăăă
*amintiri mode off*
Musii e dragută. Musii e simpatică si căcăcioşii aia nu vor sa recunoască!
*sinceritate mode off*
şiiii...iti pasa ce cred căcăcioşii aia virtuali despre Musiii? ![]()
(''jicneşte'')Mi-am dorit s-a intru in discutie cu tine, dar... Utilizatori nu te urasc, reproduc numai ce debiteaza capul ala al tau performant
LisaJulie întreabă: