Floare de colt este declarat monument al naturi, vrei sa fac puscarie? dar pentru tine ce n-as face eu
Esti asa dragut...Si totusi nu de puscarie vorbeam unu cica chiar o murit din cauza ei intr-o povestioara scurta pe care nu vrei sa o aflii de lene
A alunecat in rapa, asa-i?
Nu.
Hai sa nu transformam site-ul in chat, imi poti povestii prin mesaj, sunt curios
A fost avalansa si el promisese ca va aduce cuiva floarea de colt.Si cand i-a fost gasit cadravu avea in mana floarea de colt isi tinuse promisiunea si la moarte.Te-am plictisit ma bucur
Nu,dar devenim aiurea pentru ceilalti, frumoasa poveste, chiar daca e mica
Era mai mica si n-o tin minte pe toata da stiu ca-i adevarata.Aiurea?! Cu-i pasa de ceilalti si de ce am fi aiurea?!
Eram mai mica si n-o tin minte pe toata da stiu ca-i adevarata.Aiurea?! Cu-i pasa de ceilalti si de ce am fi aiurea?!
Pentru ca deranjam.
Pe cine? Aici nu-i vorba de respect
Aaaa, buna buna! de mult nu ne-am bagat in seama, dar tu cum vrei?
Păi am zis. Vreau un cățeluș sau o pisicuță
Ar fi buna pentru turma lui Hombre, dar nu stiu daca vrea sa dea si bani pe capra ta. Poate te induri sa i-o dai moca.
Mi tu de ce crezi ca am postat asta?
Ce ai cu capra? ursule vrei sa o mananci?
Cum doresti
Colet.
Ok, macar sa scap de ea ca prea a devenit ciufuta rau de tot una doua, acum desenati aia, desenati ailalta, de unde atatea crioane, ha?
O rezolv eu :>, ma pricep la "capre" :)). De la magazin http://www.google.ro/......tp?/search =)).
Eu platesc tot numai sa scap de necaz ca prea s-a ales praful de T/A, multumesc de intelegere
LisaJulie întreabă: