anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi chiar credeti ca Geastin Biban va veni in Romania?

Il urasc!

16 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Bieber vino-n Romania
sa iti mut putin barbia
sa iti rup si un picior
si sa canti baby baby ohhhhh...la floreasca pe hol!
http://www.rickey.org/wp-content/uploads/2011/02/Justin-Bieber-Killed.jpg

Apache
| Apache a răspuns:

@byanka.sa ghicesc, virgina, cam 10-12 ani! nu stii ce e muzica adevarata ...mda clara treaba...

| Comeandtellmesomething a răspuns:

S-ar juca cu viata aia mizerabila si plina de urme gay a lui...

| Comeandtellmesomething a răspuns:

@Byanka e treaba mea daca nu il suport pe Justin Bieber, si din cate ai vazut sunt multi care nu il suporta si nu ai ce sa faci.Si Giastin nu mai e cu Selene LOL, s-a folosit de ea pentru celebritate. Adevarul doare.

| giuly a răspuns:

Poate vine, dar cu siguranta nu mai ajunge inapoi...

| pinguinuVerde a răspuns:

Eu am drujba pregatită.

| αηηα a răspuns:

@Byanka da, stiam ca e cu Selena nu stiu cum si sincer nu imi pasa.
Daca eu il urasc nu este problema ta.

| BastetReloaded a răspuns:

Am AK 47 si niste prieteni cu mine, deci nu-mi fac nici o grija.

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Ce dracul aveti toti cu el? Va facut ceva, v-a omorat familia? Va distrus ceva, va furat ceva? Sau macar ceva de genu. Lasati`l dreqului in pace, totusi. Si pentru @Comeandtellmesomething nu e gay, daca nu ai aflat e cu Sellena Gomez. Mai puneti-va cu urechea la stiri, apoi comentati.

| Nimic00 a răspuns:

Deci,de ce s-a umplut aceasta categorie de numele acestei persoane? Chiar ma intreb.de ce nu se numeste categoria "Totul despre su cu JB"...

| FuckOff a răspuns:

Ar face bine sa stea unde este xD

| andragrigoras2000 a răspuns:

Eu stiam ca porecla lui de rau e justin biberon,daer poate sau mai inventat altelelaughingdar uh urasti toate vedetele?smugp daca l-ai ura nai mai fi interesata sa stii lucruri despre el, etc, etc.eu urasc bug mafia si e si normal pentru cas fata si nu sunt interesata sa aflu lucruri despre eismugp s-ar putea sa vina si in Romania in cele din urma pentru cei care ii admira talkentul la fel si pe el.happydaca nop vrei n ute duce la cioncertul lui.mi se poare si normallaughing
uh cred ca te iubesti numai pe tine.pe selly no placi, pe justin nu-l placi...
cum puteti sal urati?flag dar ma rog. fiecare cu parelile lui.
eu am zis ceia ce cred eu despre el. papawave

| RXN a răspuns:

Personal,ma doare fix undeva.Din fericire, inca mai pot sta jos.

| NirvanaE a răspuns:

Da` cine este asta, ma? Poate vrei sa spui Cap de Mop, sau J. Gayber, sau Biberon...Si nu, nu o sa vina. Daca o sa vina...hahahhaa! devil Ce i-as face eu! moahahhahaaaa! Eu si cu colegii mei i-am face o coliva de ramas bun!

| xXStonedAngelXxgirl a răspuns:

Justin bibelou...nici mie nu-mi place...dar majoritate fetelor sunt inebunite dupa el.Si eu cred ca nu va veni aici

| imiplacesaajut a răspuns:

Pai geastin biban sigur nu vine pentru ca nu stiu daca exista se scrie justin biber SHI SI IO IL URAAAASC ii cu pre` multe fitzeeelaughing.

Întrebări similare