Bieber vino-n Romania
sa iti mut putin barbia
sa iti rup si un picior
si sa canti baby baby ohhhhh...la floreasca pe hol!
http://www.rickey.org/wp-content/uploads/2011/02/Justin-Bieber-Killed.jpg
@byanka.sa ghicesc, virgina, cam 10-12 ani! nu stii ce e muzica adevarata ...mda clara treaba...
@Byanka e treaba mea daca nu il suport pe Justin Bieber, si din cate ai vazut sunt multi care nu il suporta si nu ai ce sa faci.Si Giastin nu mai e cu Selene LOL, s-a folosit de ea pentru celebritate. Adevarul doare.
@Byanka da, stiam ca e cu Selena nu stiu cum si sincer nu imi pasa.
Daca eu il urasc nu este problema ta.
Ce dracul aveti toti cu el? Va facut ceva, v-a omorat familia? Va distrus ceva, va furat ceva? Sau macar ceva de genu. Lasati`l dreqului in pace, totusi. Si pentru @Comeandtellmesomething nu e gay, daca nu ai aflat e cu Sellena Gomez. Mai puneti-va cu urechea la stiri, apoi comentati.
Deci,de ce s-a umplut aceasta categorie de numele acestei persoane? Chiar ma intreb.de ce nu se numeste categoria "Totul despre su cu JB"...
Eu stiam ca porecla lui de rau e justin biberon,daer poate sau mai inventat altele
dar uh urasti toate vedetele?
p daca l-ai ura nai mai fi interesata sa stii lucruri despre el, etc, etc.eu urasc bug mafia si e si normal pentru cas fata si nu sunt interesata sa aflu lucruri despre ei
p s-ar putea sa vina si in Romania in cele din urma pentru cei care ii admira talkentul la fel si pe el.
daca nop vrei n ute duce la cioncertul lui.mi se poare si normal![]()
uh cred ca te iubesti numai pe tine.pe selly no placi, pe justin nu-l placi...
cum puteti sal urati?
dar ma rog. fiecare cu parelile lui.
eu am zis ceia ce cred eu despre el. papa
Da` cine este asta, ma? Poate vrei sa spui Cap de Mop, sau J. Gayber, sau Biberon...Si nu, nu o sa vina. Daca o sa vina...hahahhaa!
Ce i-as face eu! moahahhahaaaa! Eu si cu colegii mei i-am face o coliva de ramas bun!
Justin bibelou...nici mie nu-mi place...dar majoritate fetelor sunt inebunite dupa el.Si eu cred ca nu va veni aici
Pai geastin biban sigur nu vine pentru ca nu stiu daca exista se scrie justin biber SHI SI IO IL URAAAASC ii cu pre` multe fitzeee
.