Daca ar fi asa si animalele au un al saselea simt ca si pisica-mea o sterge instant din camera cand intru eu.
Nu ştiu ce crezi tu, dar eu când văd un borac, mă schimonoşesc la el în toate naţiile posibile!
Am o inima de fier, serios, am pierdut-o in razboi si Hitler mi-a daruit inima care imi pompeaza sangele in acest moment.
Aşa, şi?
Nu am sentimente de ``dragoste``.
Şi ce?
Ce legătură are?
Adica nu imi este frica de tine!
Parcă înainte îţi era.
Şi tu nu eşti un copchil. Eu mă refer la ăia sub 5 ani.
M-ai ajutat cu privire la fobia fata de tine si Miku H (parca sunteti leite!)
Am 124 ani.
Dacă aş avea şi eu părul turcoaz şi dacă Miku ar fi mai perversă, da, am fi leite
Tu ai parul mov?
Aş vrea eu, dar tata chiar m-ar da afară din casă dacă îl fac aşa
Dar lasă, lasă, vede el ce stil îmi trag când nu voi mai locui cu el.
Eu vreau sa il fac blond de blond.Actual,parul meu ii blond murdar.
Naşpa. Eu o să-l fac pe al meu în toate culorile. Hă hă, voi începe cu roşu, prietena mea zice să-mi va sta bine
Wow...
*Țzâgan mode on*
Cioară-i mă-ta bă
*Așeadău mode on*
Sunt ghei
*Eu mode on*
Crow counter sword...
?
Eu cred ca...
Am uitat ce vreau sa spun.
Ma intreb exista oameni pe T/A care sa nu fi folosit macar oadata cuvantul gay? Poate bebeii se uita pe TPU si isi dau seama ca esti tu .
Dar eu nu le fac nimic. Doar stau şi mă uit la ei când îmi zic: "Vrei să ne jucăm?", apoi, brusc, încep să plângă şi să strige după mă-sa.
Gata... mi-am dat seama de ce plang.Au colici Trebuie sa foloseasca "Baby care".
Eu detest orice fel de copil sub 10 ani. Nu există un al 6-lea simţ ci doar simţul de pericol care îl au animaluţele fără apărare. Oamenii fiind şi ei nişte animale, şi copii fiind fără apărare, au acest simţ dar se eradichează cu vârsta. Nimic special...
In BIBLIE, scrie ca toti pagani trebuiesc ingropati in gropi!
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: