Până la ora 1, am ştiut ce am făcut.
De la ora 1, nu mai ştiu nimic şi nici nu vreau.
Pai eu am jucat CS, am baut 1 pahar de vechea romana (mare), 3 de martini(mediii)si 3 de whisky, am pocnit de am afumat orasul
Nu prea interesant... De la 9 la 11 am baut 7 pahare de cola si 1 cafea, aveam atat energie incat am facut de 3 ori curat in camera iar apoi am facut din nou dezastru.
Pe la 11 a venit cireada de colegi sa ma ia afara sa dam cu petarde.
Ne-am plictisit si am venit la mine acasa unde am jucat remi pe bautura, nu aveam cine stie ce alcool in casa decat 4 doze de bere si o sticla de vin.La final am ajuns sa beau 2 doze si 3 pahare de vin.
Cand s-a facut 12 am iesit toti afara sa ne uitam la artificii si sa deschidem o sampanie. Apoi am plecat sa colindam... Nu ne-a primit nimeni decat vecinii mei care sunt niste ciudati. In loc sa ne dea bani ne-au dat vodka, dar nu s-a plans nimeni.
De atunci nu mai stiu nimic, doar ca azi m-am trezit cu durere de cap.A trecut dupa 1 aspirina si niste suc de portocale de la mama.
Tu cum ai petrecut-o?
Nu am petrecut pe TPU.
Am petrecut cu bucate alese, muzică şi băutură (mai precis 1 pahar de vin roşu, 1 pahar de jidvei şi 2 de şampanie). Şampania aia m-a ţinut trează până la 7 şi-un sfert.
LisaJulie întreabă: