| Λl๓a a întrebat:

Voi in ce v-ati imbracat de Halloween?

22 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

În mine.

| PotcaPădurii a răspuns:

Intr-un bolnav paranoic suferind de diverse boli mentale, schizofrenie, nevroza, bipolaritate, isterie, mort de vreo cativa ani.

| AikkoxD a răspuns:

Piele de om.

| blueangel99 a răspuns:

Nu stiu cum sa-ti explic...
Cizme negre, pantaloni negri, bluza neagra, un colier interesant, o mantie mov pe spate si un felinar dovleac... ca sa fiu in spirit.
Of, pe cine incerc sa mint? La naiba cu sarbatorile americanilor! Ce o sa urmeze dupa? Ziua Recunostiintei? Nu, meris, nu vreau sa mananc curcani *vomita*.

| Λl๓a explică (pentru blueangel99):

Nici mie nu-mi place curcanul, dar de costum, intrebam asa de curiozitate big grin

| JustMusic a răspuns:

In pijamale.

| BeastMaster a răspuns:

In pijama.

| єχcєєℓ a răspuns:

Initial m-am costumat in zombie, deci:
Mi-am luat o pereche de pantaloni mai vechi i-am pictat putinlaughingsi am facut gauri in ei pe la geununchi, glezna, etc.
Am luat o camasa alba si am inceput s-o ruplaughingM-am pictat asa bine ziceai ca sunt Picasso si diriginta nici nu m-a recunoscutlaughing(Am organizat Halloweenul la scoala)
Continuam..Pe camasa am pictat niste cicatrici, am dat cu nuante diferite sa para infiorator, mi-am dat cu ruj pe buzelaughingPe frunte mi-am desenat o cicatrice si in rest m-am pictat rosu.In cap o harababuralaughingParul ciufulit, cu o claie apartelaughingIn rest m-am pictat pe degete si a iesit frumos.Sau in cazul unui zombie urathappyDeci un costum facut in casa si chiar era destul de reusithappyMi-am intrat repede in rol am fost un zombie rauhappy

| William a răspuns:

In profu de chimie, s-au speriat toti cand m-au vazut.

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Eu mam costumat in fantoma!
O seara buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In trening.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În haine obişnuite.

| umbrax a răspuns:

In nimic

| OskarRM a răspuns:

Trebuia să mă îmbrac?

| LittleMønster a răspuns:

M-am imbracat in scafandru si am purtat pantofi cu toc.

| amiX a răspuns:

Harry potter ^_^

| sucul a răspuns:

Mam inbracat in zombi, cand am ajuns la petrecere au fugit toti!

| GMVBOSS a răspuns:

Eu m-am imbracat intr-un costum de *eu*.

| JessicaJ a răspuns:

Vampir laughing Am castigat premiul pentru cel mai bun costum...adevarul e ca ceilalti nu sa-u stresat deloc cu costumele lor dar eu am luat-o in serios :d

| Timyliss a răspuns:

In EU!

| melissa984 a răspuns:

In Fuego.

| xraxxx a răspuns:

Pisica puppy dog eyes

Întrebări similare