| LoL a întrebat:

Vrea careva sa lase id ul lui Mos Craciun? Fac schimb cu cel al lui Lady Gaga...am multe sa-i reprosez lui Mosu'

13 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Daca las id-ul meu faci schimb cu al tau?
*just sain`*
*anyway*
sexy_santa69@northpole.xxx

NOname
| NOname a răspuns:

M-am sfatuit cu spiridusii pe mess (ca renii sunt in concediu) si am hotarat sa-ti lasam ID-ul Craciunitei. Cum ea e secretara lui Mosu', rezolvi tu cu ea, ce ai de rezolvat.

A, si daca tot ii scrii, intreaba-l, te rog, cand e apocalipsa in reluare, daca ii plac SF-urile si cu cine face banking!

| LoL explică:

Comeandtellmesomething- NO WAY!

| LoL explică:

Ma @Comeandtellmesomething daca ma gandesc mai bine...hai ma ca iti dau id ul meu...

| Dumnezău a răspuns:

Santa.sado-maso666

Asa apare la mine in lista devil

| Yep a răspuns:

Look:
golan_de_cartier25decembrie@yahoo.com

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Bunăsuntmoșcrăciunșinuexist123@crăciunfericit.rudolfteiubește.com

| DrunkShepp a răspuns:

Eu il am pe cel al spintecatorului negru si al iepurasului daca il obtii pe cel al lui mosu' sa imi zici cand aveam 8 ani vroiam sa imi ia o drujba din aia profi ca sa pot sa tai capui la papusi mai bine... si ghiciti ce s-a intamplat...

| TraficantaDePufarine a răspuns:

Păi stai să verific... *se uită in lista de prieteni* Dap! L-am găsit... Uite-l : XxXsExYsAntaXxX@yahoo.claus
Nu îl vreau pe al lui Lady Gaga. Il vreau pe al lui Moş Nicolaiewinking

| camy417 a răspuns:

Pai nu pare corect eu iti dau id cuiva caruia sa te plangi si care te asculta si tu imi dai id unei nebune? no talking

| FraguţăCuCiocolata a răspuns:

Stiu eu! cred ca e mosu.hohoho23laughing)

| Andre_7309 a răspuns:

Ti-l dau eu daca mi-l dai pe cel al iepurasului de Paste.(pufosu-mi datoreaza o papusa!)

| GagaAlexandra a răspuns:

Mos.craciun
acesta este idul lui