nony
| nony a întrebat:

Vreti sa va povestesc cum mi-am castigat dreptul la viata?
Era o seara de august! Doi oameni se iubeau intr-o camera racoroasa, plina de ultimele miresme ale verii.Erau tineri, plini de pasiune si c-o singura dorinta. Din dragostea lor, trebuia sa rasara legatura care sa impietreasca relatia si familia.Erau siguri ca va iesi cel mai frumos mugur, cel mai vanjos si cel mai curajos.Aici intru eu in scena.

Un pic mai la vale inchis intr-o camera alaturi de cateva milioane de combatanti, ma pragateam asiduu pentru ce va urma. Tensiunea crestea cu fiecare secunda si nimeni nu se astepta la cea mai lunga si periculoasa cursa.Cativa dintre noi au murit sufocati, altii calcati in picioare, pe cand altii, injunghiati miseleste pe la spate.Stiam sigur ca nu va fi o intrecere corecta, asa ca mi-am luat masuri de precautie.Doua cutite pregatite pentru orice piedica, un costum anti-orice si ochelari cu infrarosu, in cazuri in care ne prinde intunericul.
S-a dat startul! Am fost aruncati adanc intr-un loc neprietenesc, fata indicatoare si lumina ( noroc ca aveam ochelarii ) Multi s-au impiedicat, zdrobiti de gloata ce venea din spate.Altii au fost striviti de peretii incaperii cazand prada animalelor salbatice. Fugeam, fugeam de-mi sarea coada din fund.
Nimeni nu ne anuntase ca locul era plin de capcane.Pante abrupte, nisipuri miscatoare si dealuri care se miscau cu iregularitate, gata, gata sa te striveasca in orice moment.Atent la imprejurimi, in spatele meu se apropiase periculos de mult gemenii Spermatron.Erau cei mai duri din compania nostra si se jurasera ca daca ei nu ajung la finish, nimeni nu va ajunge.Stiam ca va urma o lupta pe viata si pe moarte.

Ma opresc! In fata mea, cei doi asasini ma priveau cu ochii ingetati de furie si dorinta de a ma scoate din circuit.
- Incotro, amice? - ma intreaba unul ranjind ironic.
- Ma gandeam sa castig, voi? - calm si calculat
- Doar nu crezi ca te vom lasa, nu? - imi raspunde celalalt in timp ce-si scotea sabia de la spate.
- Asa ma gandeam si eu!, in timp ce-mi frecam cutitele amenintator.

Un suerat de metal imi zboara pe la ureche si apuc sa vad stralucirea sabiei ce se indeparta de capul meu.Ma arunc cu arma inainte, tintind inima, dar eschiva lui a evitat atacul.Doua fractiuni de secunda mai tarziu, simt cum gatul imi este strivit de strangerea puternica a unuia in timp ce celalalt alerga frenetic cu sabia spre mine. Aveam la dispozitie clipe pentru a scapa din atac.
Cu o miscare violenta, rasucesc mana ce ma strangea de gat, aducandu-l pe agresor in fata fratelui sau, care, fara sa-si dea seama, isi infige sabia in propriul frate.Profit de ocazie si reusesc sa-l dobor pe celalalt cu o singura lovitura.
Ametit, ma indrept exaltand de fericire de la locul incidentului.Stiam ca nu mai am mult, trebuia sa ajung la capat...

End ( part 1 )... Cum credeti ca se va termina?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Tu trebuie sa scrii o carte ...pe bune!

14 răspunsuri:
| Criiiiiiiis a răspuns:

Iar tu vei ajunge la finish. Vei zâmbi ca un erou și vei spune " DA, VICTORIE "!

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Sunt de acord cu @Apache... Ai o imaginatie...

| AnneBre a răspuns:

Mi-e lene sa citesc.

| xerox a răspuns:

Super povestea ta asteptam si partea 2.

| Narcis2007 a răspuns:

Mult mai bun decat prostiile pe care trebuie sa le citim la scoala

| Dimineata a răspuns:

Interesant, tu chiar ai imaginatie.
Eh cum sa'r putea termina? Asa ti'ai castigat dreptul la viata. Ai doborat agresori si trebuie sa ajungi la capat.

ps : Astempt'am partea a 2!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nefericitule.vei muri ca spermatozoid si vei renaste ca om.offf.inca un ateist teligent, enervant si viitor crestin.slava Domnului.

| Downfall a răspuns:

Super poveste si dupa cum a spus Apache, chiar ar trebui sa scrii o carte...eu sigur as citi-owinking

| HolyPotato a răspuns:

laughing Wow ai o imaginatie foarte bogata si multa inspiratie. Oricum abia astept partea a-2-a happy.

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Continua cu asta : D.
Ai imaginatie, nu gluma.

| stefan14 a răspuns:

Mai omule da ce imaginatie ai tu? Bravo, esti super tare!

| MoonLight a răspuns:

Ai scris textul in asa fel incat sa il inteleaga orice persoana care il citeste. Mi-ar placea mult mai mult daca ai folosii mai multe metafore. Mie una imi place sa imi pun creierul in lucru (mai ales beata). Iti apreciez efortul si doresc ca urmatoarea parte sa o pot citii si eu *daca am timp". Totusi partea urmatoare ai putea sa o faci mai scurta. Mai scurta, dar cu intelesuri profunde.

| IuArFacdAp a răspuns:

Nu am citit decat prima parte: "Vreti sa va povestesc cum mi-am castigat dreptul la viata?". Nu, nu vreau. In schimb, fiule, daca vrei iti pot spune eu cum ai venit tu pe lume...
*trollface*

| AleXandra13_3565 a răspuns:

Mii se pare chiar buna si e pe bune faina