Ma indoiesc ca cineva si-a riscat libertatea ca se te ascunda pe tine. Si apoi unde sa te ascunda, ca doar nu esti un ac... povestea este ireala.
Suna cam cusuta cu ață albă. De ce a ar fi riscat cineva sa te treacă fraudulos granita? I ai platit?
Nu și nu știu de ce sau riscat
Clar. Că el e cel care știe să se informeze și nu se lasă manipulat...
De plecat poti pleca si asa UK e plina de migranti ilegali din Africa, India is tari musulmane probabil din cauza de soferi ca aia care ti-au zis sa te ascunzi
Mergi la consulat/ambasada,declari ca ai pierdut pașaportul,și îți vor elibera ei o foaie de drum cu care te poti intoarce. Vezi ca ce ai făcut tu e o infracțiune foarte grava, e greu de crezut cum de nu iti pasa de libertatea ta de ai luat asemenea decizie.
Apoi, ca să stai pe teritoriul englez fără acte e imposibil, poți doar sa te fofilezi temporar, daca are cineva grija de tine. Apoi, vei pune în pericol si pe acel cineva, ca se va face complice la infracțiunea pe care deja ai savarsit-o.
Mult succes si drum bun înapoi.
Cheers
Dar n-am știut ca trebuie pașaport
De acord, dar după ce ai aflat, totuși ai decis intri fraudulos, prin urmare erai conștientă ca te supui unor riscuri si consecințe. Cati ani ai?
Cheers
Sunt destui ani de cand in UK se intra doar cu pasaport. Cum de nu ai aflat inca?
Pe de alta parte, unde te-au ascuns soferii aia de nu te-au vazut la granita? Greu de crezut.
Poti pleca doar daca vrei.
Buna!
Poti pleca dar probabil isi vor da seama ca ai intrat ilegal.
Depinde de ei daca te vor sanctiona.
Exista si o taxa care se plateste, mai bine o achiti si mai ceri sfatul, ce anume sa le povestesti vamesilor la plecare.
Dar cel mai simplu e ca la iesire sa ai un pasaport.
Și dacă zic ca l-am pierdut
Poti spune orice.
Doar că dacă vrei să treci prin vamă va trebui sa ai un act valabil obtinut de la ambasada.
Si cel mai important, dacă vor sesiza nereguli te vor intreba cand ai intrat in uk.
Avand in vedere ca noi avem libera intrarea la ei in tara va parea ciudat sa explici ca ai trecut ilegal.
Mai bine ramai acolo si daca vrei am putea sa ne vedem in Londra, la ceas.
Marius733566 întreabă: