Întrebare recomandată | Alexandra0005 a întrebat:

Buna TPU cine imi face si mie traseul Galati-Maramures cu toate obiectivele turisticesi orase, localitati sau sate intalnite pe drum si distanta, mai bine zis cati km avem de pargurs imi trebuie urgent!

10 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

E imposibil sa te opresti la toate obiectivele turistice pe o distanta de 600km happy O sa-ti ia o saptamana sa vizitezi doar Maramuresul.

| Alexandra0005 explică (pentru Abh):

Infine asta crezi tu e un proiect scolar, deci nu o sa ma apuc sa ma duc eu pana in maramures si sa ma opresc din localitete in localitate Mersi oricum happy

| just4ubr2015 a răspuns:

Esti frumoasa te doresc iubire

| Ambivert a răspuns (pentru just4ubr2015):

Prostule,tu nu vezi ca nu a mai întrat din 2013? Cum sa fii asa de neam prost? laughing
Fii sincer ai mai mult de 5 clase terminate?
Ultimul terminat ești frate jur

| just4ubr2015 a răspuns (pentru Ambivert):

Prost esti tu facut gramada la 2 clase cat ai nu ma mira

| Ambivert a răspuns (pentru just4ubr2015):

Ai demonstrat ce deștept ești. Ii scrii unei fete ce nu a mai întrat de 12 ani laughing
Ma mir cum de ai net în lanul de porumb.
Nu știi nici sa citești, ești incult! Sa scrii nici atâta.
Domnul sa te mustre copil de alocație.

| just4ubr2015 a răspuns (pentru Ambivert):

Nu degeaba ti se spune coleric la ce minte ai esti tipic votant haur... daca aveai macar 2 clase erai mai destept da asa e vorba romaneasca nu pune mintea cu prostul ca e odihnit

| Irascu_Viorel_1972 a răspuns:

Galati- Bacau- Roman- Falticeni- Gura Humorului( Manastirea Humor+ Voronet, foarte aproape)- Pojorata( 16 kilometri de drum asfaltat pana pe Rarau)- Pasul Mestecanis- Vatra Dornei- Iacobeni- Pasul Prislop( 1416 m, + manastirea Prislop si panorama muntilor Rodnei)- Borsa( Cascada Cailor-150 de metri cadere, urcare cu telescaunul)- Viseu( Mocanita)
http://www.plecatdeacasa.net/search/label/Maramure%C5%9F