| Edyez a întrebat:

Bună TPU, scuzați daca am greșit categoria.
Bun, deci mergem intr-o excursie cu școală intr-o luna ( in săptămână altfel) și am platit banii pentru ea, bun.Eu i-am spui doamnei diriginte că nu mai pot veni și ea cică nu mi da banii înapoi că achitat gen excursia? Chiar nu-ti poți primi banii inapoi?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu mai ai ce. Eventual ai putea cauta pe cineva care sa vrea sa mearga in locul tau si sa-ti iei banii de la persoana respectiva.
cineva de la alta clasa as zice eu.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai, daca a platit deja excursia pentru tine la organizatori, de unde sa-ti mai dea banii? Ea nu are de unde, iar compania care a organizat excursia nu da inapoi banii daca te-ai razgandit, pentru ca ei au apucat deja sa plateasca soferul, autocarul, probabil masa, cazarea.
Daca nu poti merge, acum este pierderea ta!

| CuriousStuff a răspuns:

E putin mai complicat decat au scris altii mai sus, excursiile astea se organizeaza si se platesc altfel, ideea e ca cu cat merg mai mult copii cu atata e mai ieftin pentru fiecare, daca deja s-a stabilit un pret si ati platit, tu daca iti vrei banii inapoi va trebui sa mai ceara fiecarui copil niste bani pentru a acoperi "gaura" facuta de retragerea ta... Si nu cred ca o sa convina nimanui. Cel mai bine gasesti pe cineva care sa mearga in locul tau, cum a propus Adry. Sau le spui parintilor sa voarbeasca ei cu diriginta si sa-si explice intre ei ce si cum...

| BigLike a răspuns:

Salut logic ar trebui sa inapoieze banii fiecarui elev care nu mai doreste sa mai mearga, insa din cate imi dau seama ea (din banii de la tine) tia platit si tie acum eu zic ca daca incearca ea sa rezolve problema adica sa vorbeasca cu acea persoana sau cine se ocupa de excursie spunand ca tu nu mai vrei sa mergi banuiesc ca o sa primesti banutii inapoi, asa a facut un coleg a anuntat din timp ca nu mai doreste sa mearga si a primit banii inapoi. Incearca sa i explici ca nu mai ai cum sa mergi si ca ai nevoie de acei bani (la urma urmei sunt banii tai) incearca sa nu o ameninti asta ar inrautati problema, daca problema persista cere ajutorul parintilor succes! p.s. scuze ca am scris atatwinking

| Edyez explică (pentru BigLike):

Nu și scris mult dar ideea e că cu diriga asta a mea n ai ce vorbi. N am facut o activitate în ăștia 3 ani și un semestru (, sunt pe a opta), e proasta ok când i am zis că nu mai vreau sa merg maram că a plătit deja și nu mi da înapoi și dacă nu vin e treaba mea de aia zic, alta alternativa care n o include pe ea există?

| Edyez explică:

Și noi mai mergem cu o clasa dar trebuie să fim si noi că sa se facă excursia( clasa noastră), deci daca nu mai mergem noi( toată clasa noastră) s ar putea ANULA excursia și sa primim banii înapoi toti?

| Kuws6 a răspuns:

Ba da, normal este sa iti primesti banii inapoi indiferent ca ea a achitat sau nu excursia. Diriginta ta trebuie sa iti inapoieze banii deoarece tu nu mai poti participa din diferite motive, practic nu mergi, primesti banii inapoi