| Carlo98 a întrebat:

Daca am deja 2 cetatenii se poate cere si a-3-a? Cea americana, America accepta sa mai ai 2? Ma refer am vazut ca sunt oameni care au 3 sau unele tari care accepta 3, din ce am inteles de pe net se poate sa ai 3?

8 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Sunt tari care accepta sa ai doar o singura cetatenie (daca esti cetatean al lor), restul accepta un numar nelimitat de cetatenii.

Eu daca fac un copil cu o marocanca din Franta, copilul va avea din nastere patru cetatenii.

| relian a răspuns:

Poti sa ai si 9 pe cine intereseaza laughing. Spui ca ai deja 2, cand ai fost la a doua, tea intebat careva de sanatate? Tea intrebat stiu si eu daca mai ai si alte cetatenii?
Sigur nu teau intrebat asa ceva, asa ca nici alti no sa te intrebe. Sa obtii mai multe ncetatenii, ai nevoie de timp, poti aveam mai multe dar o sa fii deja batrin laughing ori sa incepi sa le ai de la 18 ani, dar si asa nu ai nici o garantie, doar din tarile care au programe clare de emigrare, cum este Canada, Australia, SUA, in rest, sa obtii o cetatenie a altor state care nu au programe de emigrare, stai cu anii, sau uneori si 10-20 de ani sa poti obtine una.

| gabicoo a răspuns:

De aia faci tensiune - nu-ți mai ajung cetățeniile. Mai dă și la alții dacă ai mai multe.

| Carlo98 explică (pentru gabicoo):

Nu fac stai linistit

| Whitte a răspuns:

Depinde de tara.
Unele accepta doar una. Altele doua, altele nelimitat.
Dar te poti trezi in situatia in care ceri cetatenia unei tari care accepta nelimitat, dar una dintre tarile unde ai cetatenie si accepta doar doua, sa-ti ceara sa renunti la una; ori a lor, ori la alta.