| Nuzicnume a întrebat:

Este permis să mergi cu produse alimentare in bagajul de mana, cu cele venite din afara aeroportului, după primul security check de la aeroport? In avion știu ca ai voie

3 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

Imbarligata intrebarea ta: produse din afara aeroportului dar dupa ce treci de security check

ce ai voie in avion in general ai voie si in aeroport
iar daca ai trecut "primul" security check atunci... ai trecut (care ar fi al doilea secuirty check? la destinatie?)

insa in general 1. mancare ti se da in avion si 2. daca, chiar vrei ceva poti sa iei din "zona libera" de pe aeroport (nu stiu cum ii zice de fapt, dar e dupa security check) unde cica, ca preturile sunt mai mici, de acolo poti sa iei tot ce era interzis la security check (orice lichide de exemplu... SI AR TREBUI SA IEI LICHIDE, in avion aerul e foarte dezumidificat)

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde unde mergi si cu ce linie aeriana zbori.
Ca-n Australia de exemplu, nu poti avea produse alimentare, nici in bagajul de mana, nici in cel de cala, fiind interzis prin lege.
Dar ce, nu au aia mancare, acolo unde zbori?

| Dandinelle a răspuns:

Daca circuli in Europa poti sa-ti iei sandwich la tine, fructe, ambalate frumos. Nu ai voie sa treci cu lichide si cosmetice de peste 100ml dar poti lua niste castraveciori, ardei grasi, sa-ti potolesti setea, mai ales daca zbori vreo cateva ore bune, ai escala, sau nu-ti permite bugetul. Daca circuli in afara Europei depinde de aeroport. De exemplu am observat in Otopeni erau afise ca nu ai voie sa treci cu carne de porc.