anonim_4396
| Anonim întreabă:


E o idee bună de a emigra în Statele Unite Ale Americii? Momentan am 16 ani şi îmi doresc de când mă ştiu să fac acest lucru. M-am interesat de actele necesare şi de nivelul de cunoştiințe pentru a emigra acolo. Eu în general nu m-aş duce pentru bani cum fac marea majoritate, ci pentru frumusetea locului şi corectitudinea de acolo (ce e drept şi acolo e puțină corupție dar nu aşa de multă cum e la noi ). Eu aş avea şi oferte să plec cu fratele meu şi tatăl meu în Finlanda unde se câştigă foarte bine şi în Germania cu mama mea pe un salariu decent.
În principal mă gândeam să merg in Finlanda sau Germania să strâng nişte bani şi apoi să mă mut in SUA dar totusi nu stiu daca e o idee buna.
Ceva sfaturi poate de la Locuitorii de acolo? Sau chiar de la oricine.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

SUA nu mai e de mult visul american.
SUA e un taram al imigrantilor, cu mari probleme in controlul armelor de foc si a oamenilor fara casa si cu un sistem de sanatate care te duce la faliment daca nu ai asigurare babana si cumva ai nevoie de o minima ingrijire medicala. O tara fara istorie si cu cateva fumuseti ale locului. O tara condusa de un idiot in momentul de fata care parca incurajeaza ultranationalistii si rasistii sa comita orori precum cele de ieri, o tara unde nivelul de trai este mult sub Europa de Vest sau de Tarile Baltice. Finlanda ar fi de departe printre tarile ideale pentru a trai...

Dar asta e doar parerea mea despre SUA. Am vizitato doar de 2 ori si impresia pe care mi-a lasat-o e destul de trista.

1 răspuns:
| Unanonimdepetpu a răspuns (pentru suntserios):

Mersi pentru sfat!