Tur virual pentru hotel din Romania si de 2*. cre ca glumesti.eu am fost acolo anul trecut.arata bine are lift parcare si nu-i chiar langa sosea sa te enerveze zgomotul masinilor. e fatan fata cu hotel APPOLO. mobila era de cativa ani buni daca nu chiar de pe vremea lu nea' Nicu dar era f buna
.nu-i rupta sau ceva de genu.arata bine camera per ansmblu mie unu mi-a placut.adica nu mergi la mare sa stai in hotel ci la plaja in mare sa te plimbi etc.bine acum. daca ai bani normal ca stai la 5 stele dar din moment ce ai scris de terra ma gandesc ca esti un om cu venituri mai modeste
... e destul de aproape de plaja (la plaja dp olimp ajungi in 20-30 min la cea de la neptun ajungi in 10-15 min parca (nu mai retin exact)
. zona e buna ai aproape toate langa hotel adica terase abc-uri farmacia. singuru dezavantaj daca po sa ii zic asa este faptul ca daca vrei sa dormi nu prea poti decat dp la 1-2 cand se termina programul la teatrul de vara din neptun pentru ca se aude destul de tare
. dar nu mi se pare asa mare dezavantaj.si ai si restaurant in incinta hotelului daca optezi pentru pachet cu masa inclusa. daca nu te rezumi la bar. sper ca te-am ajutat
:-p
Uite tur virtual pentru hotel de 2 stele in romania: www.piccadilly.ro, in mamaia par ca hotelurile sunt ceva mai open-mind sau acolo sunt cei del a ipix mai prezenti... ca acolo sun tmai multe hoteluri cu tururi virtuale: www.blacksea-hotel.ro, www.savoyhotel.ro eh, mai multe.
AndreeaBerceanu întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă: