Daca nu ai facut_o de mult timp e normal sa te doara putin dar nu o sa te doara mai tare decat prima data. daca respectivul o sa fie atent cu tine si o sa aiba grija sa o faca incet nu o sa te doara.
Stai linistita ca nu se intampla nimic daca partenerul tau e tandru, nu te bruscheaza, preludiul este totul.
Nu mai mama ar trebui sa treaca mult mai multi ani ca asa o minune sa se intample, vaginul tau e exact la fel iar imediat dupa ce te exciti si esti penetrata o sa fii ca si acu un an sau cat spui u.Si daca ai facut doar de 3 ori pana acum per total si ai sub 16, 17 ani si ingusta in solduri poate o sa te doara nitel depinde de dimenisunile partenerului si de cat de excitata o sa fii( ceea ce probabil sigur o sa fii!)iar daca nu e nimica din astea nu ai de ce sa iti faci griji decat pe ce baza te culci tu cu cineva acum si tipul relatiei voastre si sfat personal nu te darui prea multora ...asta te va face mai valoroasa nu mai putin experimentata. pooop si ai grija de tine.Ps exista femei carora dupa 40 de ani de lipsa a activitailor sexuale li s-a refacut himenul asta asa ca apropo la ce te intrebai u.
Nu cred ca vor fi dureri insuportabile.tot ce conteaza este ca partenerul tau sa fie atent cu tine sa nu te bruscheze si nu in ultimul rand sa fi excitata incat sa fi uda inainte ca trenuletzul sa intre in tunel. a fost ca spirit de gluma ce am spus mai inainte.si daca tot o faci cu cineva.macar sa i faci cu o perosanacare ai o relatie, nu iti fa imagine proasta pentru ca, ca fata nu da bine sa se auda ca te-ai culcat cu ala si cu ala si cu ala. oricum pentru sigurantza ta sper sa ti cont de parerea mea...va fi ok... te pup si bafta
!