Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172352intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
StarShinerS
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
22 Oct
SATI 273.895AFISARI
167.100VIZITE
151.106V. UNICI

Ce materii se fac la profilul STIINTE SOCIALE? Dar la Filologie?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns Castigator si Recomandat de TPU
  a răspuns:

  Materiile predate la stiinte sociale sunt istoria, lb.romana(4-6 ore pe saptamana), engleza, franceza(8 ore in total), geografie, matematica(2-4 ore pe saptamana.).
  Vei face si biologie, fizica si chimie, in clasa. a 9-a si a 10-a(1-2 ore pe saptamana.). Vei face in a 9-a logica, in a 10-a psihologie, in a 11-a economie si in a 12-a filozofie, la care vei si da teza...
  Materiile predate la filologie sunt asemanatoare cu cele de la stiinte sociale: lb romana(8-10 ore pe saptamana.), 2 limbi straine cel putin(franceza/engleza/germana/spaniola, in functie de liceu, la care vei si da teza), istorie, geografie, lb. latina si optionale privind gramatica lb romane, istoria ei si alte lucruri de analizat.
  Dai teza si la istorie si lb latina.
  Vei face cu siguranta si matematica(2-3 ore), biologie, chimie si fizica(cate o ora pe saptamana.) pana in clasa. a 10-a.
  Sper ca te-am ajutat!

  a răspuns (pentru paul21):

  Si la stiinte sociale dai Bac-ul la mate?

  a răspuns (pentru paul21):

  Si cate ore de logica psihologie economie si filozofie se fac?

  a răspuns (pentru Andra_Alex_1998):

  Nu,nu dai bac la mate

  - Ascunde conversatia (3 răspunsuri)
 • 7 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Din cate stiu, la stiinte sociale se face filozofie si econamie politica + materiile din cls a VIII-a fara latina, in timp ce la filo se face latina si mai se adauga o limba straina (vor fi 3 limbi straine de invatat si daca vrei 4 cu latina), dar din a 11-a nu mai faci mate.
 • a răspuns:
  La stiinte sociale faci romana, logica si o limbi straine, iar din clasa a 11a faci si psihologie. La filologie faci romana, matematica doar in a 9a si a 10a.de doua ori pe saptamana si foarte usoara, in schimb faci multa latina(chiar dai teza). In rest, materiile obisnuite.
 • a răspuns:
  La ce ar fi mai bine sa dau la STIINTE SOCIALE sau FILOLOGIE? :O3 Mie nu imi prea place matematica dar nici sa fac multe limbi straine (imi place doar romana si engleza putin si franceza big grin ). Ce ma sfatuiti? Si in ce consta logica?
  a răspuns (pentru irinageorgiana):
  Du-te la Stiinte Sociale ti se potriveste. Logica consta in gandirea ta personala.
  - Ascunde conversatia (1 răspuns)