| fast4ever a întrebat:

Sunt un baiat de 16 ani am 1, 89 si 76kg si inca ma consider plinut. Am avut 86 de kg si am slabit rapid in ultima luna folosindu-ma de imfometare(dimineata ceva mai greu, iar pana a2-a zi dimineata nu mancam nimic tinandu-ma de exercitii si bicicleta),exercitii fizice(gantere,flotari, etc. si mult mers pe bicicleta).
Vreau sa stiu daca acum cum sunt e bine sau daca mai trebuie sa dau jos. Eu vreau sa pun masa musculara si as vrea sa stiu ce ar trebui sa mananc si ce sa fac ca sa pun masa musculara nu grasime.
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| emily27ro a răspuns:

Nu cred ca esti plinut, greutatea trebuie sa fie aproximativ proportionalacu inaltimea, ca sa nu pui grasime evita mancarea gen fastfood, fa sport cat de mult si totusi trebuie sa mananci nu sa te infometezi, citeste articolul asta http://www.csid.ro/......50193,,iar pentru sport asta http://www.fusionsport.ro/ro/12-luni-constructie-masa-musculara/ sau asta http://www.eva.ro/......20660.html

2 răspunsuri:
| Osirius a răspuns:

Esti sigur ca ai 189cm la 16 ani?
Prietene, pentru inaltimea aia, greutatea ideala e de 78kg, maxim 90.
Ideea e sa mananci putin si des, sa ai mereu ceva in stomac, fie cat de putin, dar sa nu-l lasi sa "mearga in gol" ca altfel o dai in ulcer pentru o prostie.
Ca sa se umfle muschiu pe tine trebuie sa mananci multe alimente bogate in proteine si sa continui cu ganterele si ce mai ai pe acolo.

| fast4ever explică (pentru Osirius):

M-ai facut sa ma mai masor odata si am 188cm (greseala mea)