TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
anonim_4396
în 5 Iunie |

Nu am ce să mănânc deocamdată, și nici nu am mai mâncat de câteva zile.și primesc banii peste 2 săptămâni aproape și nici prin bucătărie nu prea este nimic, mă poate ajuta cineva cu ceva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 5 Iunie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ce parere aveti despre produsele cu "Rainforest Alliance"?

0
Răspunde primul Raportează
Cemy
în 5 Iunie | Cemy întreabă:

Buna TPU. Anul viitor vreau sa dau la Carol Davila si as vrea sa pot prinde si camin, dar eu am deja domiciliul in Bucuresti. Ideea e ca eu am probleme acasa, parintii mei se cearta mult si nu mai pot...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nagra12
în 4 Iunie | Nagra12 întreabă:

Ce acte îmi trebuie în Anglia dacă aș vrea să continui acolo studiile, sixthform dar si gcse ul am auzit că trebuie să îl dau, deși mulți spun să rămân să dau bacul tot mai tare mă gândesc...? (mai mult)

0
Vlad69000
în 4 Iunie | Vlad69000 întreabă:

Salut! Imi puteti recomanda cam pe la ce varsta poti merge la strand fara un adult? Fac 14 ani in iulie

4
Răspunde Raportează
Reggie2000
în 4 Iunie | Reggie2000 întreabă:

Dacă am media 9.29 și sunt pe locul 10 din clasă primesc mențiune?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iunie |

Bună prieteni, ce credeți anul acesta bac-ul va fi mai greu ca anul trecut sau mai ușor având în vedere ca simulările au fost mega ușoare.

1
Răspunde Raportează
StemateAdi
în 4 Iunie | StemateAdi întreabă:

Salut, are cineva idee care a fost ultima medie de intrare la academia de politie Alexandru Ioan Cuza la jandarmi in 2024? Eu am căutat dar am găsit doar astea 2021 60 6.90, 2022 70 7.80, 2023 25...? (mai mult)

0
Andrabella37
în 4 Iunie | Andrabella37 întreabă:

De cate ori pe săptămână se joaca baschet fotbal handball tenis de masa in scoli si in licee

1
Răspunde Raportează
Marius72727
în 4 Iunie | Marius72727 întreabă:

Salut la toți. Vreau sa întreb cine ar dori sa se aboneze la contul meu de Tiktok:The.vibe.of.the.book. Nam experiență la adunat urmăritori și nici nu pot sa postez videouri.As fi bucuros daca s-...? (mai mult)

0
Iasminamargarit0
în 3 Iunie | Iasminamargarit0 întreabă:

Buna ziua Daca plec de la mama și copilul la iubitul meu Ce se întâmplă Eu mai am doua luni și fac 18 ani Iar el are 25 de ani

4
Răspunde Raportează
CorvetMiriam00
în 3 Iunie | CorvetMiriam00 întreabă:

Ce credeți ca o sa pice la BAC anul acesta la istorie și romana? Dar în sesiunea din toamna?

2
Răspunde Raportează
Mihnea2007
în 3 Iunie | Mihnea2007 întreabă:

Buna TPU.Am un prieten ce tocmai s- a apucat de vapat.Pentru niste backround suntem clasa a 6- a avem 13 ani, deci inca copii.Noi in trecut am mai avut tentatia sa incercam dar mereu a fost mai mult o...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
devilmanasf883
în 3 Iunie | devilmanasf883 întreabă:

Bunaaaa. Care e diferența dintre liceul tehnologic/tehnic și teoretic? Și dacă un liceu tehnologic are profil uman (stiinte sociale, filologie), e la fel ca la teoretic?

1
Răspunde Raportează
Andreiu201
în 2 Iunie | Andreiu201 întreabă:

Spuneți-mi si mie vs rog frumos niste porecle de băieți cum ar fi pădure, pătrunjel, pateu și Almete.

1
Răspunde Raportează
Mariana567
în 2 Iunie | Mariana567 întreabă:

De ce iubitul meu și- a schimbat comportamentul cu mine de când eu sunt mai geloasă? E mai toata ziua" ok", cum vrei, bine si i- am zis că nu îmi place dar nicio o schimbare, asa că nu mai pot...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Emy6ii
în 2 Iunie | Emy6ii întreabă:

Hey, am băut azi 5 doze de energizante mari și 2 mici, oare pățesc ceva daca inca nu am niciun simptom?

1
Răspunde Raportează
eldkfjisjx
în 1 Iunie | eldkfjisjx întreabă:

Unde pot recicla capsulele veev în Ploiești dacă sunt minor? Chiar am nevoie pentru ca nici bani nu mai am.

1
Răspunde Raportează
cineva152828
în 1 Iunie | cineva152828 întreabă:

Buna, menstruatia mea e cam dereglată zic eu, iar luna asta inca nu mi- a venit * sept 2- 6 * oct 8- 12 dupa * nov 10- 14 inainte * dec 16- 20 dupa * ian 18 - 22 inainte * feb 19 - 24 inainte...? (mai mult)

0
Visereale
în 1 Iunie | Visereale întreabă:

Cum îl cheamă pe baiatul grăsuț de pe tiktok care are accent ardelean și are un frate, are bicicleta și tot mai modifica ceva la ea, sta parca la bloc etajul 1?

1
Răspunde Raportează
Mariannn77
în 31 Mai | Mariannn77 întreabă:

Salutare! Va rog, cum procedez sa ma autoexclud din toate sălile de jocuri? Unde trebuie depusa cererea de autoexcludere?

1
Răspunde Raportează
Jekdjdjjdjdj
în 31 Mai | Jekdjdjjdjdj întreabă:

Deci am ținut dietă 9 zile extremă, se vede schimbări la corp 400 kcal p zi, azi am trișat și am mâncat 1600 calori, ma îngraș la loc sau e ok daca continui dietă

2
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 29 Mai | Ade4ever2389 întreabă:

Buna. Numai pe mine ma enerveaza toti profesorii din Romania? Adica toti se cred superiori si vor respect, dar ei injosesc elevii. Sunt in a 7- a la o scoala destul de mica dintr- o comuna de langa ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
andrei8888p
în 29 Mai | andrei8888p întreabă:

Salut, TPU! Astăzi mi- a ajuns permisul de conducere la poștă și am fost să îl ridic, cei de acolo m- au sunat înainte. Întrebarea mea este: de unde au numărul meu cei de la DRPCIV? Nu îmi ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Zapada890
în 29 Mai | Zapada890 întreabă:

Bună, am nevoie de niște sfaturi. Urmează să merg la liceu, eu sunt decis unde vreau să merg de la începutul școlii, vreau să merg la Valeriu Braniste Lugoj (liceu zi) tehnician în gastronomie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 29 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Cine e personajul "tataia" din Misu si Ionica?

1
Răspunde Raportează
Yulian_Crystian_1995_Sjwv
în 28 Mai | Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:

Salut TPU, vreau sa va intreb de exemplu daca va cumparati un ps5 dintr- un targ de produse ca la obor cum vine lumea sa vanda si vrea unul sa isi vanda ps5- ul la targ, parca nu ai aceeasi satisfactie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
225200nu
în 28 Mai | 225200nu întreabă:

Ce grupuri de Telegram mai știți? Noi mă referi și cu mulți membri … dar fără România X.

0
Alinmarius2005
în 28 Mai | Alinmarius2005 întreabă:

Daca prietena mea vrea sa plece de acasă, are 16 ani, eu am 19, mama ei nu este de acord sa o lase să vina la mine și ea își menține răspunsul că vrea să vina la mine și fuge de acasă poate...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
lina4951
în 28 Mai | lina4951 întreabă:

Buna! As vrea sa incep sa folosesc cupa menstruala deoarece mi se pare ca ies mult mai ok pe bani, comfort etc. Am 18 ani, mi- am inceput viata sexuala si am 1.53, ce marime ar fi potrivita pentru mine?(din...? (mai mult)

0
bogdan4cognkac
în 27 Mai | bogdan4cognkac întreabă:

Salut! Îmi puteți spune cum e trecerea asta de la liceu la facultate, la modul general? Gen comparații între program, profesori, cum se dau note și asa mai departe? Este mai ușor la facultate ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Miruna0909
în 27 Mai | Miruna0909 întreabă:

Este adevarat ca la facultate, mai ales prin camine e foarte mare destrabalarea? Fetele care vin de la sate, comune, orase mai mici, cand ajung intr- un oras mare incep sa se schimbe, ca si cum acasa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Max7
în 26 Mai | Max7 întreabă:

Salut! Am vazut filmele divergent si ma gandesc sa ma apuc de carti. Puteti sa imi dati un sfat de cum sunt cartile?

0
VulpeaDinUmbra
în 26 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Voua vi se intampla sa va spuna unii oameni sa nu le mai vorbiti cu "dumneavoastra" dar voi de rusine sa le vorbiti cu "tu" vorbiti in continuare cu dumneavoastra? Ca si mie mi se intampla mereu si nu ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Miruna0909
în 26 Mai | Miruna0909 întreabă:

Buna ziua! Termin clasa a 12 a si vreau sa dau mai departe la facultate la Iasi. Pe tot parcursul timpului, tot am avut conflicte cu mama si contraziceri, ca eu vreau sa stau in chirie, dar ea nu ma...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lilikiri
în 26 Mai | Lilikiri întreabă:

Este corect Sau cè parere aveti despre a ramane in relatie buna de prietenie cu fosta ta prietena?

3
Răspunde Raportează
BgcGeo
în 26 Mai | BgcGeo întreabă:

Fraților de ce va epilati pe mâini și picioare lăsați părul ăla acolo, este foarte frumos părul pe picioare, fin la atingere, priviți bine părul ăla sa îi vedeți frumusețea și mangaiati-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
vysualstudio
în 26 Mai | vysualstudio întreabă:

Salut TPU! Vin cu o intrebare destul de controversata. Eu sunt minor si mi- am luat recent vape (mai precis Veev) si acesta mi- a fost furat (amenintat cu bricege, "american style"). Pot anunta autoritatile...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Palorma
în 25 Mai | Palorma întreabă:

Bună. Am intrat pe contul de free fire și m- a pus sa ma conectez (ceea ce mi s- a părut ciudat). M- am conectat cu Facebook ul și când colo era un cont nou... contul meu pe care il aveam de 6 ani...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CorneliuLuxca
în 25 Mai | CorneliuLuxca întreabă:

Am 14 ani si vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate sa muncesc undeva, am auzit ca pot lucra vara la sezloange, fiindca stau langa plaja cu acordul parintilor, dar vreau sa incep sa- mi fac proprii...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
edouardhrubiak123
în 25 Mai | edouardhrubiak123 întreabă:

Câți bani poți câștiga maxim cu doua joburi în Germania

4
Răspunde Raportează
NancuBogdan22
în 25 Mai | NancuBogdan22 întreabă:

Hey! Dacă am obținut Premiul al III- Lea la etapa județeană la Olimpiada Națională de Pedagogie- Psihologie pot beneficia de bursă de merit? P.S. M- am informat și în alte surse dar nu sunt...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 25 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca iti iei bol pentru spalat orez care are si strecurator, nu iti mai poate pica orezul prin gaurile alea?

4
Răspunde Raportează
danut4001
în 25 Mai | danut4001 întreabă:

Am si eu o întrebare. De ce nu pot reusi sa găsesc o fata cu care pot avea o relatie serioasa? De câte ori încerc sa am ceva serios tot timpul se termina. Păreri? Sfaturi...

4
Răspunde Raportează
Sebygoon2007
în 24 Mai | Sebygoon2007 întreabă:

Salut, am 16 ani și mi- am luat un vape. Eu înainte trăgeam de la prieteni și nu am avut nimic (simptome sau etc.) nici in prezent nu am, dar doresc sa știu care sunt riscurile când fumezi vape...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Odii09
în 24 Mai | Odii09 întreabă:

Salut, am 16 ani si vreau sa vorbesc o fază, acum 3 luni mama m- a dus in Spania la sora mea si la cumnatu meu ca ei stau aici de 13 ani, pentru ca in Romania eram consumator de droguri. Aici se comporta...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 24 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Vreau niste mancaruri care sa isi poata cumpara oricine, deci sa isi permita oricine si sa fie si sanatoase in acelasi timp si sa fie si pe mai multe zile, cum ar trebui sa procedez? Ce pot sa cumpar...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
nani123nan1234
în 24 Mai | nani123nan1234 întreabă:

Eu nu pot vorbi cu nimeni despre asta dar o sa va zic voua.Nu vreau sa dramatizez dar simt ca nu mai pot. Eu azi trebuia sa merg cu mama undeva. I- am umblat prin machiaje să ma dau puțin cu concealer...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Alex7177
în 24 Mai | Alex7177 întreabă:

Bună dragilor, dacă mă poate ajuta cineva. Am avut o relație anul trecut și de atunci nu prea mi- a mers viața, gen cu relațiile, bine nu prea am mai avut vrăjeala chiar dacă vorbeam cu vreo...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
în 24 Mai | IL0VEDINER0 întreabă:

Buna. Cand s-au dat probele pentru liceul militare si cand s-au dat rezultatele?

0
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Shin0bi
    trimisă pe 12 Iulie

Shin0bi întreabă:

In 2025 am salariul net de 2350 ron. Avand in vedere faptul ca salariul brut minim a ajuns la 4050 in 2025, care sunt cauzele pentru care angajatorul nu mi- ar fi oferit acest salariu? Nu este obligat...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • Aurora736
    trimisă acum 18 ore

Aurora736 întreabă:

Am o oarecare frustrare pe care a? vrea s? o mp?rt??esc cu cineva, pentru c?, n rest, se pare c? eu vorbesc cu pere?ii. Poate oamenii str?ini interpreteaz? normal situa?ia. Nu o s? las...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 10 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Poate o ?ar? sa p?r?seasca Organiza?ia Na?iunilor Unite? Care sunt consecin?ele ?i ce fel de lideri ?i presedinti ar dori asta?
    7 răspunsuri
  • Vali215
    trimisă acum 14 ore

Vali215 întreabă:

Salut! Mi- a expirat contractul de munc? la sfr?itul lunii trecute dar eu nu am semnat nicio prelungire. Am continuat s? merg la munc?. mi doresc acum s? plec, se poate s? o fac f?r? s?- ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.579.946
  • Întrebări: 3.947.949
  • Răspunsuri: 17.617.924
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 42 minute
Ce zici de un quiz?
Smiley

Smiley

Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?

Start quiz
Categorii
  • 651.623 Adolescenţi
  • 55.395 Afaceri & Financiar
  • 22.851 Artă şi Cultură
  • 72.467 Auto & Moto
  • 144.145 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.844 Carieră
  • 20.264 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.393 Conversaţii