1. Sa fiu mereu frumoasa
:X
2. As incerca sa indrept niste lucruri, sa fc ce nu am facut pana acum![]()
3. Cred ca da.
4. Nu am idee
nu m-am gandit niciodata la chesti asta
.
[frumoase toate intrebarile, sunt niste chestii la care nu te-ai gandit niciodata].
1. Sa ascult muzica.
2. Asi trai viata din plin![]()
3. da, as continua sa fac ce fac in prezent.
4. "Cea mai mare fana Cinema Bizarre"
Pentru 2 tot ce nu am facut pana acum la 3 da as face ce fac si acum trebuie sa termin scoala acum iar cu cat va bani as face ceva caritabil
1)sa ascult muz! daca n-ar mai fii muz viata ar fi trista![]()
2)nimic? in ultinul an as merge undeva intr-o vacanta departe cu toti prietenii mei!
3)da
4)titlul ar fi: "sotia lui JustinBieber"![]()
1. Sa imi fac prietenii sa rada
2. Nu stiu, ce am facut si pana acum. Cand stiu ca este imposibil sa aflu asa ceva nu m-as imagina intr-o astfel de situatie, si nu cred ca as face ceva " cool " sa raman cu amintiri frumose ( daca ar mai fi amintiri ).
3. Da
4. Singura persoana care ii poate lua locul lui Einstein.
1.Imi place sa citesc. Avand in vedere ce citesc, e o meserie destul de costisitoare
2.Nimic,dar fix nimic as face.As intreba chiar suparata:"Cat maaa? Atat de mult?
"
3.Nu vreau sa mint pe nimeni si cu atat mai putin pe mine.Normal ca n-as ramane la acelasi nivel social![]()
4."Prima femeie care a facut clatite pe Marte este o romanca. Ea le-a impartit cu martienii si au facut schimb de retete de bucatarie"
Da ai mai pus o intrebare de genu ce am face daca am mai avea 6 luni de trait... uh chiar vrei sa mori infine
1.As merge la cinema in fie care zi
2.Nici nu se pune problema
3.Sigur ca da
4. top 10 international (muzica)
1:Cred ca BUNGEE JUMPING![]()
2:As face toate lucrurile pe care nu le-am putut face.
3:da, nu cred ca banii m-ar schimba![]()
4
refer sa nu scrie nimic, nu imi place sa fiu in centrul atentiei
Lotte_4915 întreabă: