| Anonymous56 a întrebat:

2/Esti supus unui test pe viata si pe moarte, in care esti obligat sa alegi una din urmatoarele cinci incercari, din care trebuie sa scapi cu viata; repede, alege-o doar pe cea careia crezi ca i-ai putea supravietui!
1 intri intr-o camera in care se afla patru criminali psihopati, inarmati pana in dinti, care de-abia asteapta sa intri ca sa-ti faca felul pe loc
2 sari in cascada Niagara, imbracat doar in pantaloni si tricou, si apoi trebuie sa inoti pana la mal
3 intri intr-o camera in care se afla un virus foarte puternic, mortal, care se transmite prin aer; ai de stat 10 minute in camera, fara echipamente de protectie sau masca de oxigen
4 intri intr-o camera in care se afla cativa tigri fiorosi nemancati de ani intregi si care abia asteapta sa te sfasie intr-un minut
5 traversezi inot un lac, lung de 1 kilometru si lat tot de 1 kilometri, in care se afla crocodili

Care din astea e mai buna?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
| Michelle_5585 a răspuns:

Eu zic ca 5big grin

| skinnylove a răspuns:

2. sari in cascada Niagara, imbracat doar in pantaloni si tricou, si apoi trebuie sa inoti pana la mal laughing
desi niciuna nu imi suradelaughing
tu ce ai alege?smug

| moniii a răspuns:

2 logiclaughing) daca mor mor inecata macar nu mor sfisiata laughing) :O
happy

| in2ishen a răspuns:

4 ca tot timpul am un pistol si un pumnal la mine, chiar si acum

| simo_8168 a răspuns:

2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

5 dar fara crocodili!

| aniriiiiii a răspuns:

2 big grin ...pentru ca stiu sa inot laughing

| Barbie_6293 a răspuns:

Pentru mine cea mai buna este varianta a 2a, pare cea mai buna din care poate poti scapa cu viata big grin

| Anonymous56 explică:

De fapt raspunsul corect a fost 4-explicatii:Tigrii daca sunt nemancati de ani intregi, nu au cum sa te sfasie, pentru ca sunt aproape morti

| RoRoxana a răspuns:

2.Nu stiu sa inot decat cu colacul smug
Da' decat sa fiu sfasiata de vie mai bine imi incerc norocu'...cine stie... poate vine un fat-frumos si ma salveaza love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In camera cu tigri ca daca sunt nemancati de cativa ani sigur a ramas doar scheletu lorwinking
Bafta.

| georgesur a răspuns:

Daca e adevarata afirmatia ta:"tigri fiorosi nemancati de ani intregi", inseamna ca astia sunt impaiati, ...si as alege 4

| Razvan a răspuns:

Eu intru in camera numarul 1 si chat-uiesc cu criminali, explicandu-le faptul ca felul meu de a fi e prea minunat sa inceteze sa mai existesmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1

| BybyBlondina a răspuns:

4 ca daca-s nemancati de ani intregi sigur sunt morti, si pot fi fiorosi si cand is morti.

| yonika_6102 a răspuns:

5 traversezi inot un lac, lung de 1 kilometru si lat tot de 1 kilometru, in care se afla crocodili

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

4