TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
siahere
în 24 Ianuarie | siahere întreabă:

Voi credeți ca sunt ciudată daca iubesc vara si locurile aglomerate?

9
Răspunde Raportează
ALEwpsa
în 23 Ianuarie | ALEwpsa întreabă:

Acest PIN este deja atribuit unui alt cont. Asta am primit când am vrut sa adaug 25 lei pay safe

1
Răspunde Raportează
anonimevont
în 23 Ianuarie | anonimevont întreabă:

Cine a vazut seria de filme after? ce parere aveti despre ele, dar from cum vi se pare?

1
Răspunde Raportează
Alin743007
în 23 Ianuarie | Alin743007 întreabă:

Daca raman cu restante in anul 3 mai am curs festiv? Sau voi participa abia după ce iau toate examenele?

3
Răspunde Raportează
mariusW
în 23 Ianuarie | mariusW întreabă:

Salut TPU! am o intrebare. ma confrunt cu un eritem centrofacial malar, la care sunt pe un tratament cu metronidazol si mai am vreo 3 4 saptamani de tratament. imi tot fac poze cu camera frontala cu un...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Taranenco_Daniel_1997
în 23 Ianuarie | Taranenco_Daniel_1997 întreabă:

Buna ziua. Vreau si eu sa stiu daca pernutele de la adidași gen air max. Au o limita de greutate. Am 120 de kg si voiam sa stiu daca rezista ????

3
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 23 Ianuarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Niste recomandari de uleiuri nerafinate presate la rece?

8
Răspunde Raportează
Apolo234
în 23 Ianuarie | Apolo234 întreabă:

Am luat o nota de 6 la matematica și nu știu cum să îi spun mamei.

7
Răspunde Raportează
catalin257932
în 23 Ianuarie | catalin257932 întreabă:

Pentru a intra la un liceu militar in 2025 ca elev in clasa a 8a, admiterea accea se calculeaza impreuna cu rezultatele de la capacitate? 20% din rezultatele de la sfarsit clasei a 8a capacitatea si 80%...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AnnaMariia23
în 23 Ianuarie | AnnaMariia23 întreabă:

Am avut în ultimul tim multe probleme cu iubitul meu, ne- am comporta urat unul cu celălalt și de ceva timp simt ca nu mai există iubire din partea lui deloc. Nu avem mult timp împreună doar 9...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
croissant
în 23 Ianuarie | croissant întreabă:

Mi am achitat un sejur pentru luna septembrie în Egipt Hurghada. Voi care ați fost cum vi s-a părut?

1
Răspunde Raportează
TojinKa
în 23 Ianuarie | TojinKa întreabă:

E bine 183 la 15 ani? pot ajunge la 185? Tata e de 178 si mama 164. Da unchiu si strabunicu sunt de 185+

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Ianuarie |

Hey guys, ma simt foarte solo dpdv fizic dar și psihic.Nu am prieteni,decât colegii de la munca cu care schimb o vorba,familie nu am. vrea cineva sa vorbim? Idk, despre orice sau sa ne cunoaștem?

2
Răspunde Raportează
Palash
în 23 Ianuarie | Palash întreabă:

Salut imi zice si mie care este cel mai bun cazino care sa ofere rotiri gratuite sau un bonus fara sa depun sau fara sa verific buletin.nu trebuie neaparat sa fie romanesc. (in afara de 888 cazino sau ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
robertrobertdeiu
în 23 Ianuarie | robertrobertdeiu întreabă:

Bună! Am făcut prin iarnă un cont de bârfe despre școala mea, NGL dinacela, și făceam misto unii de alți si de alte clase.o fată i- a trimis la dirigintă ei pentru ca făceam misto de clasa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
David5362
în 23 Ianuarie | David5362 întreabă:

Ce ar trebui sa fac ca sa nu mai fiu o bataie de joc pentru altii? Un coleg de la liceu m- a vazut putin mai prost intr- un fel pentru ca reactionez la unele lucruri mai diferit sau ca ma comport putin...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Andrei5001737
în 23 Ianuarie | Andrei5001737 întreabă:

Așa deci, am 21 de ani sunt căsătorit cu o fată de 17 ani (legal) am primit dreptul părinților și am avut și cununia civilă …. Avem un bebe de 6 luni, din păcate mama lui a ales să plece,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MariaLivia162
în 23 Ianuarie | MariaLivia162 întreabă:

Bună, TPU! Vin și eu cu o întrebare la care nu pot găsi nicicum un răspuns.Nu- mi dau seama daca am eu ceva, dar nu mi mai suport tatăl.Am mai citit întrebări, am mai căutat și văd că nu ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
GlodeanMonica
în 23 Ianuarie | GlodeanMonica întreabă:

Cum foarte, foarte explicit si foarte simplu poti vedea daca doua profile de Instagram isi trimit mesaje prin Instagram sau prin Facebook si nu prin retelele de telefonie uzuale: Vodafone, Orange, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 23 Ianuarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Vreau sa pot purta unt dupa mine in cutie de aia speciala pentru unt si sa incapa in buzunarul de la geaca, este? Sau asa de mica nu exista? Pentru ca vreau ca de acum sa beau cu unt cafeaua la munca ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
catalinaiosub
în 23 Ianuarie | catalinaiosub întreabă:

Testele standardizate din 2025 din februarie la liceu sunt obigatori pentru elevi cu CES?

1
Răspunde Raportează
Laur6336363
în 23 Ianuarie | Laur6336363 întreabă:

Dacă mă transfer de la Mate-Info Simplu la Mate-Info Intensiv(în clasa a X-a), va fi ușor să recuperez materia de a 9-a?

3
Răspunde Raportează
stxph06
în 22 Ianuarie | stxph06 întreabă:

Bună! Vreau sa știu și eu cum e la liceul de arte, profil arte plastice, respectiv liceul Ionel Perlea Slobozia. Sunt clasa a 8- a și aș vrea foarte mult să intru acolo. Însă nu știu cum e faza...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
în 22 Ianuarie | Aleodormp?rat24 întreabă:

Buna.Am o problema. parintiii mei sunt intr- un sat din Ceahlau si mama e tesatoare covoare traditionale din par de capra si tata olar acolo.Colegii isi bat joc de mine fiindca spun ca astea sunt joburi...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
VIP123950
în 22 Ianuarie | VIP123950 întreabă:

Bună, am 10 ani si aproape am 11 ani, locuiesc la sat și am prieteni foarte de treaba și eu mereu ies afara prin sat cu bicicletele nesupravegheați, iar și eu vreau asta dar părinții mei nu ma...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andreea894
în 22 Ianuarie | Andreea894 întreabă:

Pot să mă fac paramedic dacă dau pe proful filologie?

7
Răspunde Raportează
Anonima177
în 22 Ianuarie | Anonima177 întreabă:

Care este înălțimea normală și greutatea unei fete de 15 ani?

5
Răspunde Raportează
Veaceslava
în 22 Ianuarie | Veaceslava întreabă:

Salut! Sunt clasa 12-a și nu am nicio dorință să merg la facultate sau altundeva. Întrebarea mea este, să dau bacul ca să nu regret pe urmă sau să nu mă complic cu asta?

8
Răspunde Raportează
TeleaMatei
în 22 Ianuarie | TeleaMatei întreabă:

Care este varsta normala care poti iesi cu prieteni la oras?

5
Răspunde Raportează
Denisa2008565
în 22 Ianuarie | Denisa2008565 întreabă:

Daca termini in clasa a 8a cu medii de trecere la toate si la final dai evaluarea nationala la romana si matematica si ei au standarde sa ai nota 6 maxim si iei 4 au dreptu sa te lase repetent?

6
Răspunde Raportează
teodora092367
în 22 Ianuarie | teodora092367 întreabă:

Îmi place de un băiat dar ma bârfește pe la spate. Îl plac dar nu mai vreau sa am sentimente pentru el. Ce sa fac?

4
Răspunde Raportează
Mirunasavu346
în 21 Ianuarie | Mirunasavu346 întreabă:

Deci sunt la menstruatie si am dureri ingrozitoareeeee.Are cineva un sfat ce să fac sa se mai duca? Am luat si pastila si degeaba

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Ianuarie |

Au existat vampiri? Dacă da în ziua de azi mai există? Dar puterile

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Ianuarie |

Bună, am 15 ani și o înălțime de 1.70m, iar tatăl meu are 1.80m și mama 1.65. Care sunt șansele să mai cresc, până la ce înălțime? Ce înălțime ați avut în adolescență, ce înălțime...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Ianuarie |

Bună, am o întrebare oarecum mai personală, dar răspunsurile voastre m- ar ajuta foarte mult. Am 15 ani și un penis de 13 cm din punct de vedere genetic tot ce pot spune e ca tatăl meu are un penis...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Ianuarie |

Sunt in clasa a 10a la mate info si sunt destul de stresat.La matematica ma descurc ok si bacul nu mi se pare foarte greu, adica un 6 zic eu ca l- as putea obtine.Problema mea e informatica.Nu vreau sa...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 21 Ianuarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ce spuneti e buna painea alba de la brutarie? Ca bunicul meu spune ca daca e alba nu e buna chiar si daca e de la brutarie. Asa e?

11
Răspunde Raportează
Andreea201329cu
în 21 Ianuarie | Andreea201329cu întreabă:

Buna...cum ma pot simti mai vesela? Am trecut prin multe si simt ca nu prea mai rezist si am si altfel de ganduri....ma poate ajuta cineva? O vorbire unde sa imi soun gandurile m- ar ajuta extrem de mult,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
LeauCristina
în 21 Ianuarie | LeauCristina întreabă:

Buna ziua, cum pot sa trimit un CV pe WhatsApp? Pot să-l scriu direct la persoana respectiva pe WhatsApp?

4
Răspunde Raportează
Underground124
în 21 Ianuarie | Underground124 întreabă:

Niste baieti de pe online la 400 de km de mine vor sa vina la mine sa ma bata din cauza onlineului, credeti ca vor veni?

5
Răspunde Raportează
JaneLari
în 21 Ianuarie | JaneLari întreabă:

Somnifere pe cale nazala?

2
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 20 Ianuarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca mereu mi se pare prea complicat cu slabitul ma va ajuta numai un nutritionist? Asa daca faci exact cum spune el nu ti se mai pare deloc complicat?

8
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra

Ca sa slabesti trebuie ca si atunci cand mananci mancare cu carbohidrati sa mananci mai putin sau nu prea conteaza atata timp cat mananci mai rar mancare cu carbohidrati? Sau cum e?

6
Răspunde Raportează
ovidelllll
în 20 Ianuarie | ovidelllll întreabă:

Bună ziua, ce agenție pentru work and travel recomandați și ce job ar trebui să-mi iau având în vedere ca e prima dată când merg? Multumesc

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Ianuarie |

Dacă fumezi un vape(600 puffuri) în 2 luni ti se întâmplă ceva?

7
Răspunde Raportează
andreearayyysa
în 20 Ianuarie | andreearayyysa întreabă:

Bună! Luna aceasta tatăl meu urmează să vină din Elveția (părinții mei sunt divorțați) și trebuie să fac cumva să ascund piercingul din nas față de el, pentru că nu știe și nu ar reacționa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra

Cum sa fac ca sa pot purta untul dupa mine fara sa se topeasca?

6
Răspunde Raportează
lexy33
în 20 Ianuarie | lexy33 întreabă:

Bună, îmi place să fac pircing- uri chiar am început să- mi fac singură de când nici nu aveam buletin și chiar și la alte persoane(prieteni/cunostinte) și aș vrea ca în viitor să pot face ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
croissant
în 20 Ianuarie | croissant întreabă:

Bună seara, am o prietena ce mi- a povestit următoarea chestie și de când mi- a povestit planul ei, nu prea pot dormi căci am conștiința încărcată... Din cate am înțeles de la ea părinții...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Ianuarie |

Salut TPU, am o problema mare pe cap si nu stiu ce sa fac. Am 15 ani si am foarte putini prieteni, anul asta am intrat in clasa a 9 a si nu prea m- am integrat bine, vorbesc doar cu 3 colegi dar in ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 19 Septembrie

9PM întreabă:

Buna Va mari din nou taxele,, alimentele TVA -ul din octombrie ne-a Bolojan? De ce lumea nu iese in strada? De ce lumea nu reacționează? Ce așteptăm?
    49 răspunsuri
  • AnneM123
    trimisă pe 19 Septembrie

AnneM123 întreabă:

Ajung la disperare, vad atatea fete care isi opereaza nasul desi nu au o problema mare, de unde au oamenii astia atatia bani, iar pentru mine care e ceva ce m ar aduce inapoi pe pamant, ca momentan...? (mai mult)
    34 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 19 Septembrie

tonyc7 întreabă:

Cum e posibil ca din ce in ce mai multe fete de liceu, care nu au implinit inca 18 ani, sa accepte relatii cu profesori de- ai lor sau cu alti barbati mult mai in varsta decat ele, trecuti de 35- 40...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • DoctoruRed
    trimisă pe 19 Septembrie

DoctoruRed întreabă:

Salutare, am un baiat de un an si 6 luni cu fosta concubină nu l- am mai vazut demult pentru că ambii sunt in strainatate ma simt nelinistit in suflet si tocmai ce avusem un vis in care eram pe un camp...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.248
  • Întrebări: 3.951.129
  • Răspunsuri: 17.640.241
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Capitalele statelor americane

Capitalele statelor americane

Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?

Start quiz
Categorii
  • 651.886 Adolescenţi
  • 55.504 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.678 Auto & Moto
  • 144.204 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.967 Carieră
  • 20.314 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.829 Conversaţii