TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
anonim_4396
în 10 August |

Mi-e dor rau de fostul'. CUM FAC DRACU SA-L UIT?

22
Răspunde Raportează
Twister09
în 10 August | Twister09 întreabă:

Salut, părerea voastră despre o fata. Care vorbește cu mai mulți odată, încă le mai scrie foștilor iubiti. O zis ca ar mai ieși cu fostul ca s- o mai facă din când în când când simte...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Jekdjdjjdjdj
în 10 August | Jekdjdjjdjdj întreabă:

Am fost cu un baiat o săptămână, nu mai voia, îmi dăduse block, acum a spus ca mă iubește după o ora, să mă împac cu el? Sau ce sa- i zic? Ne- am zis pa unul altuia acum, sa tin sau nu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Muhiemmm
în 9 August | Muhiemmm întreabă:

Salutare prietenei mele nu ia mai venit menstruatia de 4 zile si are pofte doarme toată ziua chestii din astea am facut un test de sarcina dar a ieșit negativ niste pareri va rog

2
Răspunde Raportează
Manugabi
în 9 August | Manugabi întreabă:

O sa va pun și eu o întrebare Unde vi se pare mai bine în cazurile de bullying? 1.atunvi când ești bătut și jignit urat 2. Atunci când ești luat în ras și nimeni nu te ia în serios când...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andrabella37
în 8 August | Andrabella37 întreabă:

De ce in Romania limba oficiala nu e engleza sau Germana? Vb serios

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August |

Cred ca iubitul ma inseala……azi,a gasit motiv sa nu vbm : merge la bunici…… mereu gaseste motiv, nu ma alinta…csf?

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August |

Un sfat pentru mine. Săptămâna viitoare am bacul a 2 a oara. Am la matematică M2 și biologie vegetala su animala. În toată vacanta asta am învățat, și acum, am gânduri și o frică, că ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anaad2011
în 8 August | anaad2011 întreabă:

Buna! …de ce am fata de copil? gen pe corp stau bine, am sanii maricei( cupa D), fund maricel……doar ca ARAT CA UN COPIL DE 10 ANI. ce pot face?:((

14
Răspunde Raportează
Jekdjdjjdjdj
în 8 August | Jekdjdjjdjdj întreabă:

Am anxietate socială cum scap

4
Răspunde Raportează
Jekdjdjjdjdj
în 8 August | Jekdjdjjdjdj întreabă:

Am anxietate, mi- e rușine de lume sau nu știu ce am, mereu când ies și sunt cu 2- 3 prietene și sunt și persoane pe care nu le cunosc tac din gură și mă simt ciudat, ori nu mă bagă prietenele...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Manugabi
în 7 August | Manugabi întreabă:

Salut, as vrea sa ma ajutați cu ceva. Eu în liceu mi- am luat bullying cam tot liceul, nu era un bullying foarte grav, gen cu bătăi amenințări, dar totuși a afectat. În liceu am ajuns amuzamentul...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anaad2011
în 7 August | anaad2011 întreabă:

Maine fac 14 ani.Cum pot petrece?

6
Răspunde Raportează
Andrabella37
în 7 August | Andrabella37 întreabă:

De ce in Romania limba oficiala nu e engleza sau Germana?

6
Răspunde Raportează
Manugabi
în 6 August | Manugabi întreabă:

Descrieti pe o scara de la 1- 10 cat de intens este acest bullying. Cineva devine amuzamentul clasei și nu mai este deloc luat în serios. Un grup de câțiva băieți fac frecvent mișto pe seama...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Matei551088
în 6 August | Matei551088 întreabă:

Dacă nu am 18 ani și mă duc la untold cu părinții, când îmi controlează geanta la intrare și am iqos în ea o să mi-l confiște?

10
Răspunde Raportează
Andreea201329cu
în 6 August | Andreea201329cu întreabă:

TPU! Nu va pot descrie ce simt acum:tristețe maxima, dezamăgire și tot ce e mai rău(sunt adolescenta). Intr- o zi acum vreo două zile căutasem un plasture prin toată casa fiindcă mă tăiasem la...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Estera2222222
în 6 August | Estera2222222 întreabă:

Buna ziua. Am gânduri de sinucidere grave …. Nu știu ce sa fac,simt ca am înnebunit. Nu am pe nimeni, nu stiu cu cine sa vorbesc. Urăsc sa trăiesc, parca am înnebunit :(

9
Răspunde Raportează
Doroftei69
în 4 August | Doroftei69 întreabă:

Unde pot sa joc si eu la pacanele in Constanta daca am 16 ani? Vreau sa ma joc cu niste tovarasi la misto

9
Răspunde Raportează
Lukasssz
în 4 August | Lukasssz întreabă:

Fondatorul Telegramului spune că serviciile de informații franceze i- au cerut să- i cenzureze pe conservatorii români înainte de alegeri. De ce globalistilor le este frica de conservativii...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Noname3108
în 3 August | Noname3108 întreabă:

Eu am o mica problema. Mama mea e violenta fizic (până la sânge )și psihic (mereu mă înjură, îmi pune porecle, mă face de râs peste tot, da vina pe mine pe întâmplări și nici nu mă născusem...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 August |

Hei…… V- am zis de acel baiat……el ptc nu i- am dat n*duri a zis, , Doamne, pa"…… eu nu vreau sa dau nuduri… Mi- a zis daca ne putem intalni, am intrebat pe tata a zis da. - - - -...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Lore12dana123
în 3 August | Lore12dana123 întreabă:

Cunosc un băiat de pe 29 iulie. Acum este data de 3 august. Vorbesc cu el mult etc. Am vorbit, m- a lingușit cu vorbe dulci, ne- am pus porecle, tema love la conversație. Am tot vorbit așa și...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bossa100000
în 2 August | Bossa100000 întreabă:

Oare sunt singura care îi disprețuiește pe cei care fac copii?

8
Răspunde Raportează
giuliaaaV
în 2 August | giuliaaaV întreabă:

Buna.Trebuie sa scriu despre asta, ma simt foarte complexata. Urasc sa fiu inalta.Toata viata am fost mai inalta.Seman cu taica- meu, care are aproape 1.90.Imi detest viata in fiecare zi.Am 13 ani si...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 August |

Salutare. Am avut o relație de 3 ani in care ne- am iubit enorm, era fata perfectă, nu voia bani, cadouri, chestii mărețe. Am făcut atâtea împreună, am fost prin atâtea locuri, am împărțit...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Cecilia2008
în 2 August | Cecilia2008 întreabă:

Bună! Ma transfer de la profilul economic la științe sociale. Trebuie să dau examen la română, stiti din ce se dă?

9
Răspunde Raportează
anaad2011
în 2 August | anaad2011 întreabă:

Bună! Imi este rusine sa merg la psiholog…dar cred ca am depresie…:( Mereu cand se cearta ai mei, am obiceiul de a baga Nimeni Altu' si sa plang pana adorm……………… uneori nu mananc, ...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
Miahi0838
în 2 August | Miahi0838 întreabă:

Salut! Vreau să merg cu prietena mea la mare. Amândoi suntem majori, însă părinții ei au propus să mergem împreună cu ei. Eu nu sunt foarte confortabil cu această idee, pentru că nu îi cunosc...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
BotaDumitru
în 1 August | BotaDumitru întreabă:

Eu dorm toată ziua, știe cineva de ce?

5
Răspunde Raportează
anaad2011
în 1 August | anaad2011 întreabă:

Bunaaaaaaa! Ce intrebari i-as putea pune unui baiaaat ca sa-l cunoooosc? Il plac si de aiaa… Mersiiiii!

13
Răspunde Raportează
lucasmagix
în 1 August | lucasmagix întreabă:

Salut, aș vrea sa știu cum pot să mă angajez zilier dar as vreau doar la magazine de haine, deoarece am 16 ani jumate. Stiu ca sunt grupuri dar nu stiu cum sa intru sa mă ajute cineva

4
Răspunde Raportează
Justarand0mguy
în 1 August | Justarand0mguy întreabă:

Ok voi pune o intrebare foarte random dar na, de ceva timp o fata cu care vorbeam dar nu eram chiar impreuna s- a intors inapoi la mine in oras si am inceput sa iesim extrem de des si parca incepe sa-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BulgaruLenuta
în 31 Iulie | BulgaruLenuta întreabă:

Bună ziua! cum pot trimite povestea care o am in emisiune 'De ale lui Mitica,'?

3
Răspunde Raportează
anaad2011
în 31 Iulie | anaad2011 întreabă:

Bunaaaaa! Am inceput sa vb cu un baiat, are 17 ani, e din Bucuresti, e frumos etc. doar că……raspunde greu… Cum ii pot zice asta? nu vreau sa se supere… Multumeeeesc!

15
Răspunde Raportează
Daariamaria88
în 30 Iulie | Daariamaria88 întreabă:

Dacă vreau Să mă transfer de la comerț la gastronomie și amândouă sunt în același liceu și nu am media egală cu a ultimului elev din ce voi da examenul de diferență adică din ce materie

2
Răspunde Raportează
Anonim1037
în 30 Iulie | Anonim1037 întreabă:

Bună ziua! Dacă am împlinit 18 ani, până în jumătatea lunii iulie, pe 10, voi mai primi alocația în luna august, care se acordă pe luna iulie?

1
Răspunde Raportează
Alexandraprp1999
în 30 Iulie | Alexandraprp1999 întreabă:

Buna! Tatal meu aseara a visat ca ma durea maseaua, si mi- a sugerat sa merg sa o scot. Ideea e ca nu mi- a cazut si nici nu am scos- o. Ce poate insemna asta? Stiu ca poate fi vorba de moartea unei persoane...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andrei2289CRai
în 30 Iulie | Andrei2289CRai întreabă:

Salut TPU. In 2 săptămâni urmează să merg in vizită la nașii mei împreună cu părinții mei la Tulcea. De asemenea as vrea sa mă văd cu o fata cu care mă înțeleg extraordinar de bine dar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
larila90
în 30 Iulie | larila90 întreabă:

Daca esti la liceul militar si mori(in vacanta sau in permisie)trebuie ca parintii tai sa plateasca?

3
Răspunde Raportează
Andrei2289CRai
în 30 Iulie | Andrei2289CRai întreabă:

Salut TPU. Am 16 ani și în 2 săptămâni urmează să merg Intr o vizita la nașii mei la Tulcea cu părinții mei. De asemenea as vrea sa spun că doresc să mă văd cu o fata cu care mă înțeleg...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cristinaelena555
în 30 Iulie | Cristinaelena555 întreabă:

Hey, ce părere aveți despre Colegiul Mihai Eminescu din Bacău?

1
Răspunde Raportează
cristii1
în 30 Iulie | cristii1 întreabă:

Salut, in clasa a10a te mai cântărește la școală? Mersi anticipat.

2
Răspunde Raportează
cristii1
în 30 Iulie | cristii1 întreabă:

Salut, in clasa a10a se mai face controlul ăla în care te măsoară și cântărește?

2
Răspunde Raportează
Alexandracataleya
în 29 Iulie | Alexandracataleya întreabă:

Ce inseamna BUD, Livrat la sosirea locala cFlight

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iulie |

Bună. Aș dori ceva sfaturi. Nu pot învăța. Urmează a 2 a sesiune de bac pentru mine. La prima am luat doar la o probă, la Română. Și am de dat încă 2 probe ( Matematică M2 Tehnologic, Biologie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Otipa999
în 29 Iulie | Otipa999 întreabă:

Vorbesc cu un tip de ceva timp și el... Ba e ocupat, ba e cu serviciul, ba apare alt motiv. Apoi îmi spune că are nu știu ce job și că are bani, dar nu- și permite să meargă două ore cu mașina...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Karminacarmi
în 29 Iulie | Karminacarmi întreabă:

Salut! Eu am un neg pe deget, si ma dădusem cu o soluție, dar am folosit soluția de mai multe ori pe deget si "mi- a ars" practic locul acela.Si am intrerupt sa ma mai dau cu aceea soluție, dar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andrabella37
în 28 Iulie | Andrabella37 întreabă:

De ce ma inrosesc sau imi vine sa rad cand ma uit la cineva, cand fac un contact visual ochi in ochi, incerc sa fiu serioasa sa nu rad, dar imi vine sa rad

4
Răspunde Raportează
Laurysx
în 28 Iulie | Laurysx întreabă:

Bună! Mâine la ora 12 am proba teoretică pentru permis. am făcut chestionare de învățare 24 C pred, și mediu de învățare 64%, am făcut și după site- ul poliției corecte 19|17\16 uneori...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 21 ore

9PM întreabă:

Buna Va mari din nou taxele,, alimentele TVA -ul din octombrie ne-a Bolojan? De ce lumea nu iese in strada? De ce lumea nu reacționează? Ce așteptăm?
    42 răspunsuri
  • AnneM123
    trimisă pe 19 Septembrie

AnneM123 întreabă:

Ajung la disperare, vad atatea fete care isi opereaza nasul desi nu au o problema mare, de unde au oamenii astia atatia bani, iar pentru mine care e ceva ce m ar aduce inapoi pe pamant, ca momentan...? (mai mult)
    34 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 20 ore

tonyc7 întreabă:

Cum e posibil ca din ce in ce mai multe fete de liceu, care nu au implinit inca 18 ani, sa accepte relatii cu profesori de- ai lor sau cu alti barbati mult mai in varsta decat ele, trecuti de 35- 40...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • DoctoruRed
    trimisă pe 19 Septembrie

DoctoruRed întreabă:

Salutare, am un baiat de un an si 6 luni cu fosta concubină nu l- am mai vazut demult pentru că ambii sunt in strainatate ma simt nelinistit in suflet si tocmai ce avusem un vis in care eram pe un camp...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.237
  • Întrebări: 3.951.107
  • Răspunsuri: 17.640.135
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Gilmore Girls

Gilmore Girls

Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 651.884 Adolescenţi
  • 55.504 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.677 Auto & Moto
  • 144.202 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.965 Carieră
  • 20.314 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.827 Conversaţii