As vrea sa imi stea tot parul intr-o parte fara sa fie prins intr-o parte, dar el se tot duce in spate. ce sa-i fac? sa-l prind in coada sau sa ma rad pe o parte nu sunt solutii!
am 15 ani sunt baiat si mi-a crescut par pe nas e normal?
Cum pot sa astept pana imi iau iphone?
Bunaaaaaaaaaa! Ude anume in Herastrau se vor tine spectacolele de zilele bucurestiului?
Hei TPU:| Ma doare groaniz in partea dreapta. Poate fi si de la faptul ca trebuie sa imi vina menstruatia ..sau am apendicita?
C:\Documents and Settings\Manuel\My Documents\My Pictures
Sunt in primul an de liceu.Am foarte mari emotii.Imi puteti spune la ce sa ma astept acolo.Cum sunt persoanele,cum pot sa imi fac prieteni, etc
Ce inseamna om de litere contemporan. urgent fuunda
Ce parere aveti despre paginaa? http://www.facebook.com/pretending0
Am si eu o mica nelamurire/intrebare. Eu sunt f. slab :( am 1, 79 si 60 kg si mi se vad urat oasele alea 2 din spate ( nu stiu cum se numesc..bla bla ) Ce trebuie sa fac sa nu mai iasa...? (mai mult)
cine ma ajuta si pe mine sa fac o pagina web? dar nu vreau sa o fac cu programul Nvu...
Nu am avut pana acum o relatie si as vrea sa imi fac una. Problema mea este urmatoarea: nu as vrea sa sufar. Tot aud numai povesti cum sufera oamenii de la astea. Eu nu vreau sa pun suflet pe fata...? (mai mult)
Aveti idee de ce nu imi mai apare chatul de pe facebook de cateva zile acolo in stanga? Precizez ca este conectat, sunt online, in dreapta jos apare, dar in stanga, nu. (Folosesc Google Chrome)
Oameni buni nu mai suport! Ce sfat aveti pentru mine? Matusa mea (ma rog mama a iesit din peisaj de 15 ani, eu am 19) nu il accepta nici dupa 2 ani pe iubitul meu cu care sunt de 2 ani si ceva. Si orice...? (mai mult)
Buna Intrebare pentru baieti: var placea sa aveti o iubita cu numele roxana sau denisa? care vi se pare mai atragator? :d
Aceasta intrebare este adresata celor care locuiesc in Calarasi. Stiti cumva un magazin din Calarasi in care se pot gasi placi de indreptat parul? Fundita :)
stie cineva daca se fac preselectii pentru Roata norocului in Timisoara si cand? Sau unde pot gasi programul? L- am gasit doar pe cel pentru primul sezon, iar pentru sezonul 2 am gasit doar pentru...? (mai mult)
Cea mai buna prietena a mea are o pagina o retea de socializare unde posteaza, impreuna cu o prietena, barfe despre viata personala a celor din jur fara sa le dea numele si isi bate oarecum joc....? (mai mult)
mereu nu am fost multumita de felul in care arat.Nu sint grasa dar vreau sa mai slabesc putin.Nu am timp de sport pentru ca sint ocupata cu scoala.Dar cum as mai putea sa slabesc?
E greu in clasa a5a?
Salut in ce parte se afla polipi nazali?
Buna TPU am facut un cont de fb si nu primesc mailul de confirmare ce sa fac
As vrea sa tin o dieta pentru a slabi vreo 5 kg. Ce imi recomandati? (am 17 ani)
Voi credeti in "Sfarsitul Lumii"? Pe mine ma sperie!
Cand am terminat scoala niste prietene bune de ale mele s- au certat foarte rau cu o fata cu care ma inteleg foarte bine.Iar vara asta am vorbit numai cu ea pe mess, fb astea si o fata care mi-...? (mai mult)
De ce nu merege sa adaug un id in lista de prieteni pe mess?
Ce inseamna @ si ©?
Cat costa un iPhone 4S? Am auzit ca la lansare a fost in jur de 29- 30 de milioane insa mi se pare extrem de mult, la urma urmei tot telefon e.Nu prea as vrea sa dau atat pe el si ma intrebam...? (mai mult)
Pentru cei ce ati trecut de clasa a 6-a.Ce se invata in clasa a 6-a? Este greu? :-s Apropo, voi asteptati scoala? Eu nu x_x
Vreau niste filme cu vampiri.am vazut true blood,tvd, twilight. poate niste comedii.:o3
Mi- am scapat iPhonul 3gs in apa si cand sun pe cineva nu se mai aude difuzorul. Adica cand dau volumul tare imi scrie "ringer (headphones)" si in mod normal trebuia sa scrie numai "ringer" si cand pun...? (mai mult)
Hei! cum functiuneaza tratamentul de la gerovital plant cu petroleum. in combinatie cu ulei de masline si ulei de ricin? mai bine sau mai rau? sau e la fel. funda pentru cel mai rapid raspuns. PUP! pa...? (mai mult)
Heiii :* vreau ceva statusuri gen "stiu ca ma iubesti, dar arata-mi".Nu vreau de-alea de 5 fraze, ceva scurt si nu prea "telenovelistic" :))
Cand va aparea filmul vamps?
As vrea si eu niste nume de baiat pentru catelusi. P.S.: Sunt maro, dar nu conteaza prea mult asta. Scuze pentru categorie.
Imi puteti da si mie niste statusuri sau citate despre prietenie...
Heiii:*:*:*:*:*cam cat credeti ca m-ar costa sa imi fac parul cret la un salon din Suceava? promit funda :D
Am 12 ani am i 1, 63 m 51 kg vreau un set de exercitii simple si care trebuiesc o putere asidua, la fitness cu picioarele am ridicat 180 de kg! Cind e mai bine sa fac exerciti dimineata, seara?
Deci, in final, in cat incepe scoala? 15 sau 17?
Cine vrea sa vorbeasca pe mess dati-mi adresele voastre pe mesaj privat :)
Buna:). Problema cu herpesul 8-|. Mi s-a uscat acolo:) si acum dau cu unt de shea Krauter:) e bun? voi ati incercat? o sa-mi treaca pana luni:((? raspuns urgent, va rog:|!
Exista ceva in viata voastra care va face sa va simtiti special?
Peste 3 zile sunt in clasa a Vll-a....Cum este? Cum vi se pare chimia? e grea? cu matematica ce mai e nou? dar romana? ce nota de dificultate dati acestei clase? cum e materia?
Bună. Vreau și eu niște statusuri. Nu contează genul. Fundiță doar celor care sunt scrise corect gramatical! Restul, vot. Mulțumesc!
Imi plac cartile despre vampiri, cu supranatural, cu crime sau orice carte care pur si simplu ma tine in suspans... Ce imi recomandati?
Cand apare iPhone 5 in Romania? Am vazut ca a fost lansat ieri.Si la ce pret apare?
peste o saptamana e ziua iubitului meu...si nu stiu ce sa-i fac cadou. imi dati vreo parere?:D
FUNDA! Am si eu o problema...In clasa la mine sunt foarte multi, cum sa le spun...Fraieri. Ma enerveaza foarte tare si eu nu ma pot abtine sa nu ma iau in gura cu ei si sunt foarte tensionata,...? (mai mult)
Cineva mi- a furat pagina de pe facebook si nu stiu cum sa o recuperez. Avea peste 800 de like`uri si multe albume dar le- a sters. Cum sa o recuperez? Tineti cont ca cea care a furat- o nu este nici ...? (mai mult)
Buna daca vorbesti cu o persoana si ii scrii ce mai faci iar el iti scrie ma gandesc la tine. ce fel de raspuns sa-i dai? Nu gen de astea ca okey, dap, si eu ma gandesc la tine... etc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
Plushul întreabă:
simona1930 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?