Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 26 Octombrie 2025 sunt:
Cum ai invatat sa citesti literatura?
Cum dau funda? dau funda la primul daca imi zice cum :D scuze categoria
E timpul sa- mi cumpar o masina si m- am gandit la marca BMW, ce lucruri ar trebui sa le stiu despre aceasta marca, sunt bune si nu foarte scumpe? sau sa aleg AUDI? e mai convenabil? :D Va...? (mai mult)
Incepe scoala si mi-am cumparat niste bluzite noi, faine, dar mai am de anul trecut niste bluze mai copilaresti, care nu stiu daca sa le mai port. Voi ce spuneti?
Dau funda cui ma ajuta primul..Am o problema. Nu- mi mai apare pe Facebook acolo- n stanga dupa Aplicatii pozici mici ale celor care sunt on pe facebook? Ce s- a intmplat? Unde trebui sa dau ca sa- mi ...? (mai mult)
tururor. Auziti imi pueti da un site sau sa imi ziceti voi ce mauale se dau in clasa a VI a? aa da si materia daca se poate! Funda! (daca raspunsurile nu au legatura cu intrebarea si ma luati peste...? (mai mult)
Sunt nehotarata cu ce sa ma imbrac in prima zi de scoala sunt clasaa 8a. Deci am de ales intre: - blugi+ camasa alba de in lunga+ o vesta mai lunga violet - blugi+ camasa maro cu carouri sa...? (mai mult)
Buna, Stiti cumva cum se numeste o emisiune pentru copii germana care creea tot felul de inveti pentru copii gen o cum sa creezi o harta veche cum sa faci un telefon din 2 pahare si un fir cum sa faci...? (mai mult)
Ce inseamna literatura pentru voi?
Salut sunt la liceu clasa a 9 a, si nu stiu cum sa imi fac abonament transport de drum imi dati niste sfaturi av rog :D
Salut, ce tunsoare mi-ar prinde bine acu de inceput de an? am parul mic... 5-6 cam asa ce tunsoare recomandati, astept poze:)
Salut cum pot sa imi naresc penisul? dau funda pentru cel mai bun raspuns
Care e machiajul pe care il preferi la o fata la o intalnire?
Am doua intrebari:cand incepe next top model by catalin botezatu si daca stiti cumva la ce ora canta andra maine in Iasi la carrefour era? Dau funda!
Cine stie daca la liceul Tudor Vladimirescu din Bucuresti sunt clasele stabile sau trebuie sa te muti din una in alta la fiecare ora?
am o problema urgenta, varmea de curand so postat un clip pi youtube sa... apoi sia sters contul si clipul pentru ca a cam ajuns vedieta pe youtube, e varmea si ma faci di rusini rau am nevoie...? (mai mult)
Cum blochez un joc pe fb, la care sunt invitata sa joc?
Hi:) Sunt pe reteaua Cosmote si mi-am activat extraoptiunea FREEDOM. Am activat internetul, dar nu merge. Ma puteti ajuta cumva?
Astazi a fost prima zi de scoala (in Italia) si am fost foarte retrasa, abia am scos cateva cuvinte! :( nu am vorbit deloc cu colegile mele desi acesta aste al 3- a an impreuna. Sunt o persoana mai timida....? (mai mult)
Hey buna TPU >>dau fundita la primul raspuns unde pot sa vad serialul iubire si onoare episoadele 136 pana la 140 online ...nu le-am gasit
Cei care au citit cartile twilight, imi spune-ti si mie cum se termina? ...va rooooogg! Dau funda primului raspuns
M-am indragostit de persoana nepotrivita :( cum pot sa-l uit? :|
Se poate înlocui ecranul telefonului? Am un Huawi. Şi era pe covor, fără să- l văd am călcat pe el, şi a plesnit puţin încranul. Este cu touch, fără vreun buton. Îl pot înlocui (ecranul)?...? (mai mult)
Ce puteţi spune despre un text scris cu mâna şi despre un text scris la calculator?
Am luat o solutie de la farmacie "Petroleum" pentru par, dar cineva mi-a zis ca daca nu ma spal tot cu samponul de la solutie "Sampon regenerant" o sa`mi cada parul, este adevarat?
Am o pagina pe facebook de 200 si ceva de like- uri. Ce sa spun, lumea este destul de activa dar like- urile se strang foarte greu. Ce as putea face ca sa se stranga like- urile? *Mentionez ca pagina...? (mai mult)
Cum sa faci ca sa nu pari plictisitor?
Ce se intampla daca arzi un fulg de gaina? Adica: pete pe fata, bube, etc? Am auzit si eu si nu stiu daca e adevarat. Raspuns, urgeeent!
am jucat pana acum de 3 ori la pariuri sportive si de fiecare data am avut un ghinion teribil! parca sunt blestemat sa pierd.ce parere aveti? sa continui?
Am nevoie de un sfat pentru o prietena de- a mea, aceasta m- a rugat sa va intreb cum ar putea atrage privirile unui baiat sau cum ar putea sa- l cucereasca. Ea are 1, 73 de cm, are 17 ...? (mai mult)
Vreau sa imi dati niste sfaturi, dupa ce am finisat cl 9 un an nu am mers la scoala dupa am inceput sa fac liceu acum sunt cl 11, cind imi vad fostii colegi ca sunt acum a 12 ma simt foarte...? (mai mult)
Am 1, 72 cm si am 17 ani, intrebarea este credeti ca o sa mai cresc (in lungime )? Multumesc!
exista un magazin in Alba...sau macar Romania care vinde albume/etc. kpop/jpop/jrock? funda :X
Vreau sa-mi fac un sit dar nu stiu ce nume sa-mi pun dati-mi o idee. Va Multumesc!
Sunt noua aici si as vrea sa imi spuneti.La voi in familie parintii se cearta adica ajung ca tatl sa ii dea o palma sau doua mamei? Adica, mi- a fost si inca imi este sa spun asta cuiva...chiar...? (mai mult)
Ce imi puteti spune despre Favisan?(faviclear, gelul hidratant pentru cosuri). Se aplica direct pe cos? Farmacista mi-a spus ca este bun dar acum....fiecare sa faca vanzare.
Heyy! Am niste pantaloni portocalii si nu stiu cu ce sa-i asortez.Mi-ati putea da idei, poze (de preferat).
Ma dispera facebook`ul.Deci, se posteaza singure pe peretele prietenilor intrebari de genu "Ce marca de imbracaminte prefera...", A mancat...vreodata gandaci?". Ma deranjeaza chestia asta...? (mai mult)
CE POT SA FAC? AM 11 ani si ma plictisesc
Va rog mult sa ma ajutati! Am un aparat Benq DC C500 si vreau sa transfer in computer niste poze.Problema este ca nu mai merge cand il bag si dau click pe aparat imi zice "Not Responding". Precizez ca ...? (mai mult)
De unde pot cumpăr așa ceva? http://img442.imageshack.us/img442/7545/imag0454j.jpg http://img706.imageshack.us/img706/8413/imag0453g.jpg Am o mașinuță care merge pe telecomandă iar acesta este...? (mai mult)
Cat costa un bilet la lala band? vin in sibiu si nu stiu cat sa platesc. adica smiley o fost gratis la fel si voltaj numai ca ei sunt noul ragnet si nu stiu cat costa. ajutor va rog.
Aveti idee de ce nu imi mai apare chatul de pe facebook acolo in stanga? (Folosesc Google Chrome)
Dau funda aiurea.Primul care scrie "eu vreau"ii dau funda+vot(ma plictisesc si nu am ce sa fac) :)
La ce ora este concertul Lala Band in Sibiu pe 15 septembrie?
cum se numeste aceasta melodie?:d dau funda la primul raspuns:dhttp://www.youtube.com/watch?v=oVcPGmbLIcA
Cum sa deblochez un site?
Heyoo..Asteptati sa inceapa pariu cu viata?
URGENT! Ozzy Osbourne e mort?:((
Salut, voi nu sunteti de parere ca Uniunea Europeana nu e altceva decat o treapta in Noua Ordine Mondiala? mai ales dupa cum sunt politicile lor: sa treci la vama fara control in masina, sa existe alegeri...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
ElianaSc întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!