TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
anonim_4396
în 2 Mai 2024 |

Daca am avut un fel de vis in care diavolul mi-a aparut. Ce inseamna? Sunt posedat?

14
Răspunde Raportează
Urascstraykids
în 2 Mai 2024 | Urascstraykids întreabă:

Buna imi puteți spune câteva expresii populare in engleză? Adică ca "fr" si "btw" dar nu ele deoarece le știu. Vreau si semnificația si cand se folosesc. Mss

7
Răspunde Raportează
corina2007
în 2 Mai 2024 | corina2007 întreabă:

Bună! Vreau si eu sa gasesc un joc, insa nu stiu numele. Daca ati putea sa ma ajutati. Logo- ul sau poza jocului era cu o brioșa parca si jocul era cu personaje anime iar tu alegeai ce vor face/ce ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
KoTOi
în 2 Mai 2024 | KoTOi întreabă:

Salut, am fost prins pe data de 1 mai conducând fără permis având 17 ani pe un drum comunal ce pot pății eu cat și persoana care mi- a încredințat mașina fiind conștientă de lucrul acesta, ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Remusciolac
în 2 Mai 2024 | Remusciolac întreabă:

Cum aflu numărul de pe cartela ortel

3
Răspunde Raportează
Culcat2u
în 2 Mai 2024 | Culcat2u întreabă:

Am și eu o întrebare.Mai exista fetele loiale ca să mi bag p*** caut de atata timp da dau numai de panarame și nu mai știu ce sa fac

21
Răspunde Raportează
Bknee
în 1 Mai 2024 | Bknee întreabă:

Bună TPU! De o perioadă, un anumit băiat (pe care eu îl plac de cam jumătate de an), de fiecare dată când se tunde, mă sună cu video sau îmi trimite poză. Când ieșim afară, tot timpul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cilia6na
în 1 Mai 2024 | cilia6na întreabă:

Buna! De ieri am o durere putin, , intepatoare, , la nivelul sanilor, dar nu in centru, se extinde in lateralul lor. Nu stiu sigur ce e, asa dau stau nu o resimt tare dar daca apas spre partea aceea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonymus20201988
în 1 Mai 2024 | Anonymus20201988 întreabă:

Bună, as avea o întrebare dacă eu acum dacă îmi retrag dosarul de la facultate(am fost la buget) și doresc sa ma înscriu la alta facultate pot sa întru pe buget s au trebuie sa platesc taxe de...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
EUeStEEu
în 1 Mai 2024 | EUeStEEu întreabă:

Salut știe cineva cum pot gasi ceva de lucru in Drobeta Turnu Severin având 17 ani? Anunțuri pe olx, publi, Facebook nu prea găsesc

3
Răspunde Raportează
Andreeawotldes
în 1 Mai 2024 | Andreeawotldes întreabă:

Hey TPU, mă simt foarte complexată în legătură cu înălțimea mea, sunt fată și am 1, 53 și urăsc asta, am 20 de ani și ăsta este motivul pentru care plâng im fiecare noapte, îmi vine...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
ceamaiinocentafata0882
în 1 Mai 2024 | ceamaiinocentafata0882 întreabă:

Salutare TPU! Imi puteti da o parere despre TEMU? Vreau sa imi dau comanda de cateva chestii...am vazut ca nici marimile nu se potrivesc, am 13 ani dar sunt mai slabuta...cam ce marime ar fi potrivita?(ma...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
HotinAlexandra
în 1 Mai 2024 | HotinAlexandra întreabă:

Buna TPU, sunt fata trans si nu stiu cum sa imi fac coming- outul, gen au ma afisezi in public cum sunt si toti se simt dezgustati cand ma vad, nu prea ii inteleg pe transfobi astia care nu au sens ...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Mai 2024 |

Ma aflu intr o situatie de confuzie, am o relatie de un an si luni cu un baiat, suntem la distanta si urmeaza sa ne vedem.Credeti ca merita acest pas? Eu sunt romanca iar el este jumatate de etnie roma,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MistarGoGu
în 1 Mai 2024 | MistarGoGu întreabă:

In copilărie v-a " Lovit talentu " lui Picasso "? Cati pereti din casa au cunoscut " urma " talentului vostru? Vai piticu iar a pictat-o pe Monalisa din vecini!

9
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 1 Mai 2024 | nyoentox2002 întreabă:

Salutare, cum ar fi mai bine ca toate mașinile sa fie automate sau manuale? eu zic că ar fi mai bine automate, nu zic că trebuie să fie handicapat să conduci automată că eu cred că îți sporește...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Remussssssss
în 1 Mai 2024 | Remussssssss întreabă:

Buna! acum 3 - 2 luni am vazut in catalogul meu ca aveam not ala purtare - 2 - - dar era scrisa cu creonul ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Davidforta10
în 1 Mai 2024 | Davidforta10 întreabă:

De ce mi se umfla capul penisului (este ingrosat)

2
Răspunde Raportează
emanuelboss52
în 1 Mai 2024 | emanuelboss52 întreabă:

De ce imi apare pe snapchat la o persoană + accepta prieten

2
Răspunde Raportează
kytty_4155
în 1 Mai 2024 | kytty_4155 întreabă:

Ce vrea să zică prin "lipsa din brațele mele"

2
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 1 Mai 2024 | x2gk9r întreabă:

Salut…Vreau un sfat Am batut o fata acum o luna pentru chestia ca tot ma injura de cand sa inceput liceul am tot ignorat o si cand a ajuns sa injure de mama nu am mai suportat Am ajuns la politie s-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PredaCostel2btV
în 1 Mai 2024 | PredaCostel2btV întreabă:

As vrea si eu nr de tlf pentru a lua legatura cu ernes

3
Răspunde Raportează
Bknee
în 1 Mai 2024 | Bknee întreabă:

Bună TPU! Eu am sau am avut o cea mai bună prietenă de cam 6 ani. Această prietenă se supără me mine din orice și dacă nu- i convenea ceva, dădea în mine. Ea cam dă în toată lumea, și ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Mai 2024 |

Bună TPU! Eu am sau am avut o cea mai bună prietenă de cam 6 ani. Această prietenă se supără me mine din orice și dacă nu- i convenea ceva, dădea în mine. Ea cam dă în toată lumea, și ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
KilljoyIdiot
în 1 Mai 2024 | KilljoyIdiot întreabă:

Această întrebare este adresată adulților. Dacă ați putea călători în timp, ce i-ați spune versiunii voastre din adolescență?

13
Răspunde Raportează
alexm2004
în 1 Mai 2024 | alexm2004 întreabă:

Ce vedete vă enervează cel mai mult?

33
Răspunde Raportează
Alblore
în 1 Mai 2024 | Alblore întreabă:

Bună! Am un aparat glo și vreau să îmi fac cont one up pentru el, dar îmi cere un cod de pachet și nu știu care este. Sper ca mă puteți ajuta????

2
Răspunde Raportează
Alblore
în 1 Mai 2024 | Alblore întreabă:

Bună! Am un aparat glo și vreau să îmi fac un cont one up, dar tot îmi cere un cod de pachet și nu știu care este. Sper ca mă puteți ajuta????

1
Răspunde Raportează
mentolol
în 30 Aprilie 2024 | mentolol întreabă:

Salut tpu.as vrea sa mă duc cu trenul la Craiova, la mine în oraș sunt 40- 50 de minute până la Craiova, dar mă duc fără să știe parintii, plec și le spun ca mă duc afară.ei nu prea mă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Jacqueline22
în 30 Aprilie 2024 | Jacqueline22 întreabă:

Buna seara! Aș dori sa știu dacă este vreo persoană care a avut probleme la medical la Kretulescu și a rezolvat mai apoi la Oradea?

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 30 Aprilie 2024 |

Fetelor, daca un baiat ar plange de fata cu voi, ce ati face? Cine care crede ca plansul este pentru femei, e dus de tot, cat timp nu e aiurea eu zic ca nu are nimic, suntem si noi baietii oameni,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anddddfressh
în 30 Aprilie 2024 | Anddddfressh întreabă:

Salut! Merita sa-mi iau o mașină în leasing? Lunar îmi raman undeva la 1500 de lei de cheltuială, masina costa 14k de euro, merita?

4
Răspunde Raportează
AndreiTudor1
în 30 Aprilie 2024 | AndreiTudor1 întreabă:

Salut TPU, am o întrebare, cine e din Timișoara să îmi zică dacă mai este voie să se facă grătar la pădurea verde, dacă stie cineva să îmi zică vă rog, ca am căutat și pe net și nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Aprilie 2024 |

Am o problema. Am avut ganduri de hula care nu veneau de la mine si cu timpul am reușit dar nu stiu cum, sa scap de ele, iar acum am un alt gând. Cand vreau sa fac ceva spre exemplu sa scriu, imi ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
elzzz12
în 30 Aprilie 2024 | elzzz12 întreabă:

Pot cumpăra țigari sau vapeuri cu cardul george young?

3
Răspunde Raportează
alexm2004
în 30 Aprilie 2024 | alexm2004 întreabă:

Salut! Sunt nou aici. Ce părere aveți de Erika Isac, fata asta care cântă despre Mirel din Turnu Măgurele? Eu unul nu o suport. I- am auzit piesa aia, Macarena, dacă nu greșesc, la o petrecere...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
m4r1utzz4
în 30 Aprilie 2024 | m4r1utzz4 întreabă:

Ce ar trebui sa aibă o fata de 14 ani in camera sa daca îi place stilul Smart și dark academia?

2
Răspunde Raportează
m4r1utzz4
în 30 Aprilie 2024 | m4r1utzz4 întreabă:

Am 14 ani și vreau să mă combin cu cineva(cu contează cu cine dar sa nu aibă cu 2 sau 3 ani Ami mult sau mai puțin decât mine). cine se baga?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Aprilie 2024 |

Bună! Sunt un tânăr de vârstă de 17 ani, sunt clasa a- XI- a și aș dori să dau la academia de poliție! Aș ruga frumos pe oricine știe mai bine sau mai detaliat merită să mergi sau nu la academie?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonima4897
în 30 Aprilie 2024 | anonima4897 întreabă:

Buna ziua! Am 16 ani și 4 luni și voiam să știu dacă în 2024 pot fugi de acasa la iubitul meu, el are 20 de ani muncește dar parintii mei nu vor sa ma lase cu el noi locuim la țară și le am ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Miruna0909
în 30 Aprilie 2024 | Miruna0909 întreabă:

Prietena mea cea mai bună este mereu insecure. Intotdeauna zice ca e urata, ca nu arata bine, ca nu se uita baietii la ea, cand mergem afara mereu ocoleste anumite zone sa "nu o vada lumea", cand ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ayran
în 30 Aprilie 2024 | ayran întreabă:

Salut TPU. Tatal meu mi- a facut cadou un parfum Tom Ford Velvet Orchid, sunt baiat iar acesta este un parfum de femei. Tata nu prea se pricepe la parfumuri a dat vreo 400 lei pe el dar mi- e rusine sa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
0Dutzu09
în 30 Aprilie 2024 | 0Dutzu09 întreabă:

Daca sunt la liceul de electrica dau bacul mai tarziu decat cei de la profile teoretice sau tot in aceeasi zi?

4
Răspunde Raportează
AndreiTudor1
în 30 Aprilie 2024 | AndreiTudor1 întreabă:

Poti sa folosesti date mobile daca am activat Roaming

2
Răspunde Raportează
dkaopdaw
în 30 Aprilie 2024 | dkaopdaw întreabă:

Salut! Stiu ca suna cam absurd, dar mai e fix o luna pana la Evnat. Sunt varza la mate! Daca ma apuc de acum sa invat serios, credeti ca pot sa iau macar un 5- 6 la mate? In simulare am luat 3, 2. ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Izaaaa0613
în 30 Aprilie 2024 | Izaaaa0613 întreabă:

O fata vrea sa doarma la mine dar ai mei nu vor si nu stiu ce sa-i spun, ma ajutati cu niste scuze?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Aprilie 2024 |

Buna! ignorati ora, ce inseamna daca un baiat ma intreaba ce poza cu gagica lui sa posteze pe stry(si o pune fix pe aia ce am ales-o) si nu o intreaba pe ea?

9
Răspunde Raportează
an00nnim21
în 30 Aprilie 2024 | an00nnim21 întreabă:

Mai ascultă cineva lil peep?

2
Răspunde Raportează
Urascstraykids
în 29 Aprilie 2024 | Urascstraykids întreabă:

Daca stateam pe perna si mi-au curs instant lacrimile deoarece baiatul pe care il plac cred că îmi place bff-ul înseamă că îl iubesc cu adevărat?

7
Răspunde Raportează
falena318
în 29 Aprilie 2024 | falena318 întreabă:

Bunaa, TPU! sunt în clasa a VIII- a și încă de la simulare încoace ma tot macină gândul la Evaluarea Națională... În simulare nu am luat cele mai grozave note (6.10 mate / 8.20 rom ), tind ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • TeodoraIonOnea12
    trimisă pe 29 Septembrie

TeodoraIonOnea12 întreabă:

Ce sa fac ca sa fie iubita mea obsedata de mine?
    14 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 15 ore

LisaJulie întreabă:

Laptop-uri mai bune dect ASUS? Ce experienta ave?i cu laptop-urile ASUS?
    9 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 12 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Am putea sa nu l?s?m sa participe la Parlamentare in 2028 partide ca AUR, SOS Romnia ?i POT, asa cum a f?cut Republica Moldova cu partidele pro-ruse?
    9 răspunsuri
  • DrMihailovici
    trimisă pe 29 Septembrie

DrMihailovici întreabă:

Salutare, stimabililor ?i preaferici?ilor useri! Mda, iar pune doctoru' ntreb?ri... Ce s? fie oare? Politic?? Ceart?? Probleme vaginale? Nup. M- am actualizat ?i eu. Ast?zi, v? surprind...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.493
  • Întrebări: 3.951.451
  • Răspunsuri: 17.642.404
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Delta Dunarii

Delta Dunarii

Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...

Start quiz
Categorii
  • 651.910 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.860 Artă şi Cultură
  • 72.702 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.984 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.864 Conversaţii