anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A fii rusios e o calitate sau un defect?
Pentru mine e mai mult un defect. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| JustMe a răspuns:

In ziua de azi eu cred ca eu un defect, cei care sunt tupeisti si extrovertiti au parca mai multe de castigat decat timizii. Si eu eram timida, dar in ultimul timp am prins muult tupeu(cam in ultimul an) si e mult mai simplu asa.

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ohoo si inca ce calitatesmug
In situatia actuala referindu-ma la sexul feminin e o virtute chiaroh go onE plina de lumea cu fete cu tupeu, care stiu ce vor de la viata si seara plang in perna ca le-a zis "pufuletzul lor" ceva uratstraight face
La baieti insa e un defect.Ma enerveaza baietii rusinosi care nici macar nu ridica ochii din pamant.In afara faptului ca e lipsa de bun-simt ca eu sa ma uit la tine si tu sa te uiti in jos le mai si cinci ore sa vorbeasca, fiindu-le teama sa nu zica prostii
Daca as numara cate prostii zic intr-o zi euoh go on

| baru a răspuns:

Salut, Nu stiu ce esti, dar numai un om cu bun simt are rusine. Deci, tu faci parte din acei oameni, care au mult bun simt. Fi sigur, sau sigura, ca este o calitate pe care nu o au foarte multi. Cinste tie. Pa

| AshEldo a răspuns:

Cred ca depinde de situatie mai mult, desigur ca in ziua de azi daca esti rusinos toti ti se urca in cap (metaforic vorbind)de aceea ne ascundem ''slabiciunile''. Depinde si de persoanele in fata carora iti afisezi aceasta latura pentru ca in functie de reactia lor tu il vei considera un defect sau calitate.

| xSoaked a răspuns:

Mie mi se pare un defect. Nu stiu, eu personal nu imi amintesc sa imi fi spus vreodata cineva "du-te si fa aia" iar eu sa zic "nu pot, mi-e rusine". Adica pur si simplu nu sunt asa. Nu asta e motivatia ca ar fi un defect, ca nu am numai calitati. Dar eu nu consider ca e ceva acre te ajuta...

| Anonim_5812 a răspuns:

DEFECT! Nu spun ca trebuie sa ai tupeu nesimtit, dar nici sa fiin culmea rusinii. Mie, de exemplu, imi ete rusine sa ma bag in seama cu un baiat, chiar si daca il plac foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e un defect. E o calitate frumoasa. A fi rushinos e bine, e frumos, e gingash.Mai bine rushinos decit excrok.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Defect. si eu sunt din pacate rusinoasa.sad

| EA_1812 a răspuns:

Sa stii ca la cei timizi de foarte multe ori e un defect.Si eu sunt la fel.In multe lucruri am pierdut prin faptul ca am fost timida. Dar pot spune ca e si o calitate, pentru ca nu tot timpul trebuie sa fii tupesit.nu stiu asta este parearea mea. Sper ca te-am ajutat!:*

Întrebări similare