| JessicaLove a întrebat:

Acum 2 saptamâni am fost la majorat cu prietenul meu. Cand am plecat acasa, niste colege l-au rugat sa le ducă si pe ele sa ia taxi. Una din ele stătea in drumul lui, si a zis ca o tot lasa cand pleacă acasa(eu coborasem inainte din masina). Nu m-a deranjat pentru ca fata e Ok si ii era un drum, era absurd sa zic ca merg si eu laughing)). Dar ieri cand si-a luat telefonul am vazut ca o are pe snap. Si nu mi-a convenit. Probabil a luat snap.ul ei de la o prietena de a ei pe care o stiehee hee. Dar totusi...de e a si adăugat-o? Nu putea rezista fara asta? Sunt eu prea geloasa?laughing sau am dreptate?laughing nu reusesc sa realizez asta.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Esti intr-adevar prea geloasa si te sfatuiesc sa te autocontrolezi pentru ca nu-i normal!
Trebuie sa-ti spun ca baiatul ala, iti este doar prieten, nu este propietatea ta, nu este copilul tau, nu este sluga sau papusa ta, nu poti sa-l tii din scurt, nu poti sa-l controlezi si nu poti sa-i impui nimic! Sunt reguli de bun simt si incredere!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe langa ca esti geloasa esti si cam nesimtita ca ii controlezi telefonul. Cu lipsa asta de incredere nu ajunge ti nicaieri