| gossipgirlxoxo a întrebat:

Ai un secret care daca s-ar afla ati avea de suferit?

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Sunt 100% sigura ca nu poti tine toate secretele.
Urasc secretele! Urasc cand cineva vine si imi spune " Stii, X are un secret si o sa ti'l spun..." Thanks, but no thanks!
Pana acum am invatat sa impart secretele in doua categori:
-secrete importane: pe care nu le spui nici cu pretul vietii. Secrete care ar face mai mult de 2 persoane sa sufere, indirect incepand sa suferi si tu.
-secrete neimportante/puerile: nimeni nu e ranit daca stie ca prietenul tau cel mai bun mai ia hainele sora'si si le incearca in fata oglinzii.Mai pe scurt secretele acestea sunt atat de neinsemnate incat vor fi uitate si ingropate in memorii si amintiri sterese cu timpul.
hai, recunosc! am spus si eu secrete din categoria neimportante la viata mea. Pur si simplu la nervi nu m-am putut abtine sa nu spun ceva. Dar cu toate astea nu fac rau nimanui iar apoi, in general stiu sa ingrop secretele in minelove struck

pupici dulci xoxo

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nici unul, sunt un om absolut comun.

| Leea1234 a răspuns:

Da...am, dar imagineaza-ti ca nu o sa-l divulg acum!

| iri a răspuns:

Da, am. Doua mai exact. Despre una dintre ele cineva a dat cu ciocu' cu mai multi ani in urma, noroc ca nu a fost bagat in seama. happy

| Summer Memories a răspuns:

Da.Chiar mai multe. Orice om are secrete.winking

Succes kiss

| Shhht ! - ( Nony ) a răspuns:

Nu am secrete, nu sunt vreun director FBI.Am doar unele amintiri care le prefer .amintiri.Doar pentru mine.

| Cryssy a răspuns:

Secrete asa. nu chiar. Doar ca sunt unele lucruri pe care nu o sa le spun nimanui poate. Nu stiu. Cred ca mai trebuie sa pastram si pentru noi unele lucruri fara sa stie altii.

| Bacemi a răspuns:

Nu am un astfel de secret. Doar anumite sentimente care sunt secrete prin omisiune, lucruri pe care le spun doar prietenilor.

| AsU_2581 a răspuns:

Da am unu si inca ce mare ehee hee... dar daca e secret nul zichee heebig grinwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine un secret nu dureaza mult laughing).
Cred ca cel mai mare secret e ca am un iubit nou, si parintii nu stiu.

| cacata pe ea a răspuns:

Pai in general eu secretele mele nu pot sa le tin si le impartasesc tuturorbig grin!

Întrebări similare