Lol
trage de ai
nu glumesc
![]()
nu poti sa le faci nimic si eu am tot 14 ani si nici nu zici ca am... dar sa nu faci greseala de ati pune sutien![]()
ei vor creste cu timpul![]()
bafta
Multumesc da timpu nu ma ajuta.Eu arat super pe nibil si toate prietenele mele sunyt mai dotate ca mine...nu mi-au mai crescut sanik din clasa a 6a si atunci ii aveam foarte mici si acum ii am la fel si nu mai pot.
Stai linistita, esti in crestere iar sanii mai au destul timp sa se dezvolte.Fiecare fata e diferita, daca de ex colegele tale au sanii mari nu inseamna ca tu ai vreo problema sau ceva de genu`.
Poti face sport, innotul ajuta la dezv armonioasa a corpului mai ales a sanilor.
Cauta pe internet exerctii care ajuta la dezv sanilor si vei gasi multe variante.
Da sa ii legi de cu lant de o masina si sa astepti sa plece cineva cu ea.pana atunci foloseste si tu sutiene cu bureti ca doar majoritatea asa fac
Nu si nu e nimic in neregula, unele fete sunt mai dotate altele nu. Simle as that. Apropo dezvoltarea ta fizica are loc pana la varsta de 16-17 ani maxim 18, asa ca ai grija ce mananci cum te intretii etc. etc. P. S. Sunt baiat.
anonim_4396 întreabă:
iubbirica întreabă:
TheDarkQeen13 întreabă:
Devddd întreabă: