Pai in primul rand, nu trebuie sa stii sau sa nu stii sa saruti. Cand o faci iti vine din inima, nu e gresit sau corect cum e la vreun test. Si ai foarte mare grija pentru ca baiatul acela poate crede ca-l eviti
. Deci, eu zic cel mai bine sa-l saruti pe baiat. Si iti zic eu ca o sa-i placa daca e din partea ta
. Sper ca te-am ajutat, bafta la primul sarut
Uite e normal sa ai emotii, mai ales ca este vorba despre primul sarut.Nu pot spune ca nu e mare lucru pentru ca as mintii, dar nu e nimic greu...ai sa vezi ca e mai usor decat pare si nu merita sa te stresezi pentru ce va spune el. Nu te va face de ras, iar daca o va face inseamna ca nu tine la tine. SINCER nu are ce sa mearga prost! cu totii am trecut prin asta si nimeni nu a murit! Sper ca te-am mai linistit
Succes si sper sa fie o amintire frumoasa![]()
![]()
Hei!
nu trebuie sa iti faci probleme
Fiecare si cam fiecare baiat trece prin chestia asta prima data,pana si eu credeam ca va fi chiar ingrozitor la inceput,dar a fost bine.
Adica,daca e un baiat cuminte si cu bun simt,ai putea sa ii spui asta si ar putea sa te ia mai usor,sau na
Nu trebuie sa iti faci griji,odata inaintat nu mai ai cum sa dai inapoi,lasa-te purtata de val, totul vine de la sine, ai sa vezi! Bafta!
Fluturashi in stomac pff
totul vine de la sine
nu te ingrijora totul va fi bine
Nu-ti fa griji, stai intr-un fel cu ochii inchisi, sprijinita de el. Avand ochii inchisi, el va incerca sa te sarute, dar tu nu te gandi la asta! Cand va atingeti buzele. totul vine de la sine! Succes!