Paii. incearaca sa vorbestii cu el.
[asta daca chiar il placi].
Daca nu... .
Si trebuie sa discutii si cu fostul tau prieten.
1. sti cum se numeste asta?!
2. destin.
1. tu ai visat asta pentru ca; constiinta ta il place
2. si tu, psihicul tau, nu
- pare ciudat dar asa este.
ceilalti poate nu inteleg asta, dar tu ar trebui, pentru ca asta mi s-a intamplat si mie.
exact la fel.
acum urmeaza sa iesiti toooooti copiii din zona unde stati voi
si sa va cunoasteti mai bine ( asta s-a intamplat in cazul meu )
stai linistita! nu te uraste, doar crede niste lucruri gresite despre tine.
nu e nimic iesit din comun.
incearca sa ii explici, dar nu pe mess, sau la telefon, si doar fata in fata.
spune`i tot si nu te descuraja pentru ca el te intelege in mare parte, ai sa vezi asta.
tu doar ai o impresie proasta in legatura cu situatia asta, dar nu e asa de rau cum tu crezi.
gandeste-te ca sub-constientul tau (lumea viselor) incearca sa te apropie de el. --asta e destin --
succes:*
Incearca sa intrii in vorba cu el,vezi cand iese afara,iesi si tu si intalniti-va "Accidental",incearca sa petreci putin timp cu el,discutati despre voi, iar cand ajungi sa il cunosti destul de bine spune-i despre visul tau.:* succes, funda?:*
Pai. eu cred ca ar trebui sa ii spui ce simti pentru el. Spune-i care a fost povestea cu acel tip. si daca e destept o sa intelesaga spune-i ce simti pentru el ca il placi. ar fi bine sa ii spui cand sunteti sunguri. Succes!
Ai visat si ca te maritai cu el?) Scuza-ma, dar ma faci sa adorm...
Mi se pare foarte stupid sa intrebi asa ceva pe site
) ''ajutorrr ajutooorrrr imi place de el dar nu stiu ce faccc ajutorrr''. Doohhhh! Cand te mai maturizezi, mai vorbim.
) Bafta la vise ( poate urmeaza si niste vise erotice cu respectivu', cine stie, nu?
)) )
Pai este foarte important la inceput nu ar trebui sai vorbiti fata infata pana va acomodati mai bine vb pe mess daca ai id lui daca nu fa rost.Incerca sa-i spui ce simti sau daca vrei mai lasa sa treaca putina vreme si doar dupa aia spune-i ce simti si incearca sai explici ce s-a intamplat.
anonim_4396 întreabă: