Doamne fata fara suparare dar n-am mai auzit asa ceva de cand sunt, auzi intrebare pe cine sa plac
) pentru care simti mai multa afectiune logic... insa din descrierile tale as zice ca pe bogdan sa-l alegi caci il cunosti de mai mult timp. Dar daca pentru tine conteaza atat de mult aspectul fizic [ceea ce mi se pare o prostie cand vine vorba de iubitul tau] ia-l pe rares, eu pe Bogdan ti-l recomand acum faci ce vrei nu ma implic in viata ta sentimentala, stii vorba aia nu-ti baga nasu unde nu-ti fierbe oala deci nu mi-l bag. Na ce sa zic, succes scuze pentru rautate dar nu ma simt prea bine momentan
Pai alege pe cine placi mai mult si tine minte ca infatisarea fizica nu conteaza. Ascultati inima va merge te asigur.multa bafta
Pai.in primul rand fa ceea ce simti, alege-l pe cel care chiar il placi, si in al doilea rand ce conteaza cum arata daca uh simti ceva pentru el, si mai a o intrebare ei te plac cxa daca nu?
DILEMĂ MASCULINĂ . x_x:-T http://annitu.blogspot.com/2011/02/dilema-masculina.html =))
Maria209 întreabă:
SecretLover10 întreabă: