| divyanka_7923 a întrebat:

all about india. daca oferiti site-uri si poze si info about india primiti fiecare cate o fundita si ramanem friend forever...sau daca iubiti india... spuneti si parerera voastra derspre aceasta tara.INDIA.prerera oricaruia conteaza mersi mt!

Răspuns Câştigător
| Ecstasy_4276 a răspuns:

Http://www.ultramarine.ro/romana/India.htm
Gasesti tot ce-ti vrea inimioara:))
Mie imi plac ff mult filmele de dragoaste Indiene si dansurile bowllidiene(sau cum s-o scrie)

3 răspunsuri:
| Damii a răspuns:

E adevarat ca India este o tara cu totul si cu totul speciala. Imi place absolut tot ce are legatura cu India. Iubesc filmele, muzica si cum spuneam tot ce are legatura cu India. Deci...I love India!

| Alinaaa9393 a răspuns:

Ahh ador india mai ales muzica si vestimentatia day dreaming ador sariurile lor sunt foarte colorate :d

| Sunitta a răspuns:

Ador INDIA este o tara unica, imi place tot ce e legat de INDIA, filmele de la Bollywood sunt cele mai frumoase.Actorii,actritele si oamenii obisnuiti sunt foarte caldurosi,primitori, iubitori, cu zambetul pe buze mereu...etc.Si de haine nu mai zic:Saree, Lehenga Choli, Salwar Kamez...etc. Iar cei care zic un cuvant rau de INDIA vreau sa zic ca sunt niste mari Prosti cu P mare.