| AlexSadik a întrebat:

ALOHA! ce banc vi se pare voua cel mai amuzant impartasitil cu mine CEL MAI AMUZANT PE CARE L STITI sunt foarte curios si astept ( cel mai amuzant primeste funda normal) si vor mai fi vreo 3 intrebari din astea cu funda normal ASTEPT!

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Iarta-ma ca postez 2 bancuri dar in opinia mea ambele sunt deosebite :

1 ) Vine barbatu seara acasa, tranteste usa si zice femeii: -hai imbraca-te ca asta seara avem program!
-ce program draga? intreaba mieroasa nevasta.
-mergem la curve! zice dementu', satul de 20 de ani de casnicie. -cum la curve? intreaba nevasta.
-uite asa la curve. eu ma duc la blonda aia de vizavi, si tu te duci la mata.

2) Ion si Maria la 50 de ani de casnicie.
-Ia zi Maria, de cate ori m-ai inselat tu in viata?
-Pai...de 3 ori.
-Cand?
-Prima oara, mai tii minte cand aveai nevoie de un imprumut de la banca si nimeni nu vroia sa ti-l acorde? Mai tii minte cand tocmai directorul bancii a venit acasa la noi si ti-a acordat imprumutul fara sa puna nici o intrebare?
-Vai nevasta ai facut tu asta pentru mine? Te respect acum si mai mult! Si a 2 oara?
-Pai, mai tii minte cand trebuia sa fii operat si nimeni nu te-a ajutat? Mai tii minte cand tocmai cel mai bun doctor a venit acasa si te-a operat?
-Vai nevasta, iti multumeeeeesc! Si a 3 oara?
-Pai, mai tii minte cand candidai la postul de presedinte si mai aveai nevoie de inca 17 voturi?

2 răspunsuri:
| JuLien a răspuns:

Bula a taiat lemne si i-a intrat o aschie in fund. El s-a dus la scoala si nu putea sta pe scaun. Invatatoarea il intreba:
-Bula de ce nu stai jos?
-Ca mi-a intra o aschie in cur.
-Mai bula maine avem inspectie daca te intreaba mai inconjoara si tu.
A doua zi la scoala il intreaba inspectoarea:
-Bula de ce nu stai jos?
-Pentru ca eu am taiat lemne si a sarit o aschie si a mers dupa sura , dupa casa si mi-a intat direct in cur.

| juliett66 a răspuns:

Cum prinzi un iepuras? te bagi intr-un tufis, si faci ca MORCOVUL!

Întrebări similare