vreau sa imi schimb stilul imi place genul emo dar nu prea stiu cum sa ma imbrac deja port jeans si tricouri mai largi da nu prea stiu sa le asorteaz sau in ce culori sa ma imbrac am parul destul de lung adica imi ajunge pana la umara as putea sa-l fac cu placa dati-mi niste idei pls. dau funda
 vreau sa imi schimb stilul imi place genul emo dar nu prea stiu cum sa ma imbrac deja port jeans si tricouri mai largi da nu prea stiu sa le asorteaz sau in ce culori sa ma imbrac am parul destul de lung adica imi ajunge pana la umara as putea sa-l fac cu placa dati-mi niste idei pls. dau funda  
					 Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Buna.sh eu am,, propriu stil" sa-l numesc asa. o sa-ti dau ca exemplu ce port eu sh poate o sa te ajute.imi place stilul emo dar si funky asa ca am facut o combinatie:X, dupa parerea mea este perfecta:port pantaloni strimti(de obicei blugi), tricouri/bluze largi(mi le cumpar cu 1-2 numere mai mari) skati nu lipsesc si sireturi colorate.in fiecare zi am alte culori/combinatii.tricouri cu diferite modele(capete de mort, scrisuri sau pur si simplu negru si ii atasez eu insigne).
 si sireturi colorate.in fiecare zi am alte culori/combinatii.tricouri cu diferite modele(capete de mort, scrisuri sau pur si simplu negru si ii atasez eu insigne).
bafta:* sh un mic,, sfat" daca vrei sa ai,, propriu stil" trebuie sa ai incredere in tine 

Cea ce porti tu e repper. Daca vrei sa fii emo trebuie sa te imbraci in negru sau gri (tricouri, bluze ) Succes! Funda?