| Llllllaaaalllllaaaura a întrebat:

Am avut probleme cu iubitul meu si am fost despartiti un timp in care un alcoolic a profitat sa ma vorbeasca de rau! Ce sa fac?

8 răspunsuri:
| Rux04 a răspuns:

Dacă iubitul ține la tine nu-l va asculta. Vă sfătuiesc să nu băgați în seamă nici tu si nici el toate prostiile pentru că vă veți strica sănătatea.

| Violleta2022 a răspuns:

Nimic! Nu-i problema ta, ce crede fostul iubit si oricum, nu ar trebui sa-ti mai pese de el.

| Freya1 a răspuns:

Acuma depinde si de ce ai facut, daca e adevarat sau doar inventeaza.
Cred ca iubitul tau daca are un dram de minte se prinde daca e adevar sau minciuna sau cel putin se intereseaza. Daca nu te sti cu musca pe caciula lasa gura lumi sa vorbeasca, pentru ca oricum nu o astupa nici pamantul.

| Donsavas a răspuns:

Sa eviți oamenii care vorbesc sau asculta de bețivi. Ce sa faci? Lasă gura lumii si nu depinde de un băiat, nu ti e bărbat si nu esti in scaun cu rotile.

| gabriielaaa a răspuns:

Eu nu prea inteleg bărbați daca te ai despărțit si sa zicem ca ai facut ceva cu cineva, sa nu exagerăm, ce treba are ca erați despărți. Nu el in timpul ista a plâns după tine sau a încercat si el ceva nou. Si de crede un om străin si nu pe tine nu te mai chinui o viata cu scoatere de ochii nu merita.

| Llllllaaaalllllaaaura explică:

Da dar ce au xu mine? din simplu fapt ca sunt politicoasa?

Da bine spus dar de sters cum le mai sterg vorbele mai sunt uni care se mai jura si pe copi

Ii crede pe alti pentru ca ii e rusine de asa ceva, se face de ras.eu nu am treaba de asa ceva si mai ales cu jegurile