Dacă iubitul ține la tine nu-l va asculta. Vă sfătuiesc să nu băgați în seamă nici tu si nici el toate prostiile pentru că vă veți strica sănătatea.
Nimic! Nu-i problema ta, ce crede fostul iubit si oricum, nu ar trebui sa-ti mai pese de el.
Acuma depinde si de ce ai facut, daca e adevarat sau doar inventeaza.
Cred ca iubitul tau daca are un dram de minte se prinde daca e adevar sau minciuna sau cel putin se intereseaza. Daca nu te sti cu musca pe caciula lasa gura lumi sa vorbeasca, pentru ca oricum nu o astupa nici pamantul.
Sa eviți oamenii care vorbesc sau asculta de bețivi. Ce sa faci? Lasă gura lumii si nu depinde de un băiat, nu ti e bărbat si nu esti in scaun cu rotile.
Eu nu prea inteleg bărbați daca te ai despărțit si sa zicem ca ai facut ceva cu cineva, sa nu exagerăm, ce treba are ca erați despărți. Nu el in timpul ista a plâns după tine sau a încercat si el ceva nou. Si de crede un om străin si nu pe tine nu te mai chinui o viata cu scoatere de ochii nu merita.
Da bine spus dar de sters cum le mai sterg vorbele mai sunt uni care se mai jura si pe copi
Ii crede pe alti pentru ca ii e rusine de asa ceva, se face de ras.eu nu am treaba de asa ceva si mai ales cu jegurile
biancaandreea întreabă: