| Just Shadows a întrebat:

Am doua persoane la care tin mult(baieti)unul este departe de mine, iar celalalt e aproape (ca orase ma refer) ei bine cel din brasov(departe)imi arata ca tine la mine. iar cel din braila(aproape)nu preasad...cred...ca tin mai mult la cel din braila, dar stiu ca daca continui cu el voi suferi mult...nu stiu ce sa fac. celalalt e si mai mare decat mine si e departe nu ne-am vazut... iar celalalt nu prea tine la mine probabil pentru ca ai mei nu ma lasa cu telurolling eyes.si mi-a luat si compu ca cica nu mai invat. .si el e genu care... vrea prezenta fizic iar in cazu de fata e mai. ce sa fac? sa nu aleg pe niciunu si sa raman singura(avand in vedere ca ma asteapta liceul si te sa acord seriozitate)? ...va multumesc pentru ajutor:*

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Pai, pe unul nu l-ai vazut in realitate. Uneori, relatiile la distanta par mai frumoase decat s-ar lega in realitate, asa ca nu poti spune ca ai ceva palpabil, real cu el. Iar tipul care e aproape, degeaba e, daca nu te face sa te simti bine intr-o relatie cu el. Eu zic sa renunti la amandoi si la liceu ai de unde alege, daca vei vrea o relatie.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In mod sigur nu trebuie sa-l alegi pe nici unul si trebuie sa te concentrezi asupra cartii, macar inca 3-4 ani fara baieti. Si mi se pare normal la varsta ta sa nu ai telefon mobil si nici acces la calculator mai mult de 15-20 de minute pe zi si atunci cu supraveghere parentala.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cel mai bine ii lasi pe amandoi.Nu sunte ei ultimii baieti de pe planeta.In liceu vei gasi alt baiat care sa il iubesti.happyFa tot posibilu sa invetii cat mai mult si sa nu te mai intereseze de acei 2 baietii.happy
SucceS!winking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca tot nu sunt aproape si avand in vedere ca te asteapta liceul iti sugerez sa te apuci serios de invatat. La liceu o sa-ti faci prieteni noi, o sa ai de unde alege...

pupimik
| pupimik a răspuns:

In liceu o sa gasesti o gramada de baieti care vor fi foarte aproape de tine, vor avea varsta apropiata de a ta si in plus te vei putea ocupa si de scoala.
Eu zic sa te desprinzi de relatiile la distanta. Putine sunt cele care rezista.si esti destul de mica pentru a te lega la cap ...cand nu te doare.

| Ben. a răspuns:

Relatiile la distanta nu functioneaza.
Stan Patitu.

| jani a răspuns:

Concentreaza-te asupra scolii...ai timp destul sa gasesti un baiat care sa te palca asa cum esti... iar in liceu sigur vei gasi baieti destui care sa-ti capteze atentia...

| dance4life a răspuns:

Sunt rare relatiile la distanta care rezista, dar sunthappy "ben zona"! oricum, in cazul tau...scoala e de pus pe primul locwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar tr sa te axezi in primul rand pe scoala si apoi restul. in ceia ce priveste "love" fa ce iti cere imima {sparty}

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-i pe amindoi sh cu timpu iti vei gasi pe cel ales...
nu te grabi sa iubesti...winking