| MagikJonson a întrebat:

Am iesit cu niște prieteni sâmbăta seara și m-am făcut de tot rahatul, am vomat la 12 datorita la ceea ce am mâncat în seara aceea, după 2 pahare, nici măcar nu eram amețit, am vomat, nu mai spun ca toți au văzut, nu știu cum mai ies de acum, pana și o fata de care îmi place foarte mult era lângă, nu a văzut dar poate a auzit la alții, e prima oara când patestc asa ceva, măcar dacă eram mort, mai înțelegea lumea, deja îmi este rușine sa mai ies sâmbăta seara cu băieții, cum pot sa uit de aceasta întâmplare de tot rahatul?

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Calmeaza-te sunt masculi si ei stiu cum este, poate ca vor face misto de tine cateva zile apoi vor uita

| Buubbu a răspuns:

Lasă să treacă câteva zile. Oricum, dacă sunt prieteni adevărați ies cu tine indiferent de ce "rahat" ai făcut.
Un sfat: Nu mai da atât de multă importanță părerilor celorlalți. happy

| Razvan0812 a răspuns:

Stai,calmeaza-te,usor,viata-i lunga, ai mult de trait, nu dramatiza, trece tot, mai stai 2-3 zile in casa,SI DACA AIA SUNT PRIETENI AFEVARATI O SA TE INTELEAGA,SI NU O SA TE JUDEGE,CA DE, ASA SUNT PRIETENII, daca nu, alege alt grup de persoane, dar eu cred ca o sa te inteleaga amicii