Poti discuta cu parintii. Daca vrei ceva mai profesional, mergi la consilierul scolii sau un psiholog.Nu trebuie sa fii jentat/a, oricine are zile mai proaste si are nevoie de sustinere morala.Ideea principala ar fi sa te destinzi psihic si fizic. Fa plimbari in parc, prin oras, orice iti place, atata timp cat faci miscare.Depresiile,in cele mai multe cazuri sunt cauzate de oboseala, stres, monotonie. Fa lucruri spontane si placute.
Sper sa te ajute sa treci peste asta
Pai ce ai la ochi?
nu este nevoie sa fii complex/a
gandeste-te la viata superba pe care o duci si gandeste-te ca timpu nu este pierdut
esti tanar/a si frumos/frumoasa si nimic nu poate depasii faptul ca ai o viata minunata
:
Pai o prietena avea probleme cu nasul (nu ii placea cu toate ca doar ea avea impresia ca arata ciudat) si a facut operatie. Exista operatii si pentru ochii tai in caz ca te deranjeaza asa de mult si consideri ca nu poti sa treci peste. Tehnologia a avansat mult si riscurile nu mai sunt atat de mari.
Apropo am uitat sa iti zic parerea mea. Ideea e ca eu cunosc o fata care era obsedata de o cicatrice dar faza tare era ca de fapt toti iubitii care ii avusese erau inebuniti dupa cicatrice, si eu eram de parere ca acel lucru o face mai speciala, mai frumoasa, dar in nici un caz nu mai respingatoare.
Eu zic ca nu trebuie sa iti faci griji, ca nu cred ca e asa de grav, dar pe de alta parte nu ai dat prea multe detalii asa ca tu sti care anume e problema.
Raspunsuri sunt 2: ori te obisnuiesti cu ideea si iti dai seama ca nu e deloc ceva de rau, ori in cel mai rau caz te duci la un cabinet de operatii estetice si vezi daca se poate face vreo modificare in ceea ce ai considera tu ca ar fi mai acceptabil pentru tine.
dantiberiu23 întreabă: