|

Cum scap de depresie?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Ajutorul poate veni de la o alta fata. Urmatoarea, poate fi mai compatibila cu tine, poate mai calda, poate mai zambitoare si mai ingaduitoare. Incearca!

| a răspuns:

De depresie eu sinceră să fiu nu cred că poți scăpa fără oameni pozitivi în jurul tău, fără iubire de sine și fără să visezi cu ochii deschiși. Un om depresiv are nevoie să știe că are pentru ce trăi, deci, este nevoie de mai mult decât simplul fapt că exiști. Chiar dacă poate fi încurajator, depresia se vindecă numai dacă tu îți dorești să o vindeci. Dacă accepți lucrurile, oamenii din jurul tău și mai ales pe tine, atunci depresia nu are ce căuta în viața ta. Totul se întâmplă cu un anume scop. Dacă e să ți se întâmple o tragedie, aceasta nu este decât o provocare de la viață și o lecție. Totul în viața este trecător.

| a răspuns (pentru Yunnochan):

Nu ai nevoie neaparat de prieteni, pot sa fie un ajutor dar eu am scapat si fara prieteni, însă interactionam aproape zilnic cu oameni.
Citeste Viktor Frankl omul in cautarea sensului vietii.

Daca nu iti place sa citesti, mai ales o carte care e foarte buna pentru asemenea momente, spor cu depresia.

| a răspuns:

Ocupa-ti timpul cu lucrurile care te fac fericit/a. E necesar suportul prietenilor si familiei, și poate si un psiholog ar ajuta

| a răspuns:

Depresia este o boala, ci nu o stare de spirit! Este o stupiditate si ignoranta in a confunda acest termen.Depresia reprezinta o afectiune clinica de tip psihiatric ce se trateaza corespunzator procedurilor medicale din cadrul psihiatric, aceste proceduri incluzand medicatia si/sau psihoterapia. Daca esti depresiv NIMENI SI NIMIC nu te poate schimba din aceea stare, numai tratamentul medical corespunzator te poate ajuta!