| SpeșălGirl a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Am iubit cu adevarat pentru prima data in viata.Baiatul asta la care tin atat, m-a sarutat intr-un local in timpul unei petreceri, de cateva ori. Apoi am tinut legatura, dar ca prieteni.Am iesit odata cu el recent si m-a luat in brate si ma tinea de mana.Dar dupa ziua aia nu a mai zis nimic.E prima oara cand simt asa ceva, as fi in stare de absolut orice pentru el.Pur si simplu il iubesc si e clar ca nu e reciproc, pentru ca daca ma placea macar putin ma cauta.I-am si trimis mesaj cu "la multi ani!" dar nu a raspuns.Acum nu mai poate sa imi placa de nimeni, daca o prietena imi arata un baiat si zice ca e simpatic din reflex il compar cu "x" si ma gandesc ca x e mult mai bun.Inainte cand vorbeam cu baietii aveam fluturasi si emotii, acum parca sunt din piatra.Parca sunt anesteziata, nu mai simt nimic.Doar pentru el.Si el nu ma place.Ce pot sa fac? E prima iubire, chiar nu mai pot. Daca as avea de ales intre o suma enorma de bani si el l-as alege pe el.E totul pentru mine.Nici nu stiu daca vreau sa il uit, simt ca nu o sa mai pot iubi. sad Ce sa fac? Sa ii spun ce simt?

Răspuns Câştigător
| AndyKama a răspuns:

Buna!

In primul rand, cateva saruturi nu inseamna inceputul unei relatii...

Apoi, cum am spus-o cam de fiecare data, cel mai usor pentru tine este sa vorbesti direct cu el, sa-i spui ce simti si sa intelegi si tu ce simte el.

Prin faptul ca el te ignora...nu stiu ce sa zic. Poate ca el considera ca a facut primul pas si asteapta ca si tu sa te implici.Stai mai mult cu el, si cand consideri ca poti/vrei, pur si simplu spune cam ce gandesti tu...

Cat despre "tragedia" primei relatii...stai tu linistita.Inca nu te-ai implicat atat de mult incat sa ai pentru ce suferi.Ai tot timpul in fata, deci... daca nu vei putea avea o relatie cu el, mai devreme sau mai tarziu vei gasi un alt baiat de care iti va place cel putin la fel, daca nu cumva mai mult.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AndyKama):

Un raspuns foarte bun! Felicitari!

4 răspunsuri:
| Andreeas_Andreeas_1997 a răspuns:

Eu cred ca baiatul ala are firea mea.azi imi place de o fata maine nu mai imi place.e nehotarat si sentimentele lui(ca si ale mele) sunt temporare, pe moment

| RobertCapotă a răspuns:

Du-te la psiholog

| Pufoseniiee a răspuns (pentru RobertCapotă):

Nu.e doar o "iubire", poate tu ai nevoie de un psiholog.