Eu am 14 ani! la varsta ta faceam multe:de exemplu imi ajutam bunicii(ajuta-i si tu),meditam un baiat,ii ajtam pe batranii vecini cu mine la diverse lucruri(faceam cumparaturi in locul lor,le aduceam apa,le hraneam animalele,etc.),imparte pliante,ziare.fa pe postasul,plimba animalele vecinilor, prietenilor, rudelor...etc.sper ca ti-am fost de ajutor! daca nu-mi dai fundita macar vot!
Pfff ce vrei sa faci cu banii? si eu am 13 ani si te inteleg ca ai nevoie de banii da de ce asa de repede?
Si crezi ca o sa iti imprumute cineva bani? nu stiu ce sa zic.ori iti cauti ceva de lucru...ca ma gandesc ca la ai tai nu le poti cere.sau?
Vine timpul treieratului ajuta si u lumea sa bage graul, porumbul cara apa stiu si eu es prea mic(a) pentru un job cere bani la bunici ajuta-i in gradina sau d la parinti pune pariuri p care esti sigur c le castigi. du-te cu vaci [penibil daaar in situatii d criza] du-te la sapat d porumbi daca esti bun(a) de munca ajutati rudele in gospodarie etc. sper ca ti-am fost d folos funditaaa?
anonim_4396 întreabă:
Lavinia_Aldea_2000 întreabă: