@Legiutioarea, Echinacea imi da pofta mare de mancare si nu vreau sa ma ingras .
Salut Krissy! Si eu cand am fost a 4 a a trebuit sa tin discurs. Ei bine, au trecut cam 3 ani de atunci, si nu mai imi amitesc bine insa poti spune asa:In cei 4 ani de scoala primara am reusit sa cunosc persoane noi, colegii de clasa, doamna invatatoare si restul cadrelor didactice; mi-am facut prieteni noi printre colegii de clasa si cei din scoala; am invatat lucruri deosebit de importante, dar si foarte placute, am invatat sa scriu, sa citesc, sa aplic in exercitii teoria, la limba romana, am descoperit mediul inconjurator si vietatile din jurul meu la stiintele naturii, am reusit sa fac calcule si sa rezolv probleme la matematica, mi-am insusit conostine noi in materie de limbi strine(in caz ca faci si ai facut), dar mai presus de toate am invatat sa colaborez in grupuri, sa imi spun punctul de vedere, luand parte atat la orele de curs cat si la activitatile extra-scolare organizate cu doamna invatatoare.Cam atat, ceea ce ti-a placut te priveste pe tine, eu nu am de unde sa stiu. sper ca ti-am fost de ajutor.si pentru restul discursului lasa-ti imaginatia libera, eventual mai apeleaza pe la familie, prieteni, rude, mama era mereu cea mai buna aliata a mea cand venea vorba de scoala..Iti doresc mult succes si distractie placuta la banchet! Poate revii sa imi spui cum te-ai descurcat.Iti tin pumnii!
Multumesc pentru sprijin, sper sa ajungi cat mai departe!
In cei 4 ani de zile mi-am imaginat ca scoala e plina de oamenii minunati si profesori foarte intelegatorii cu mine. cei mai bunii prt ai mei [prt tai] au fost alaturi de mine la bine si la greu.aceasta scoala m-a invatat ca onestitatea si invatatura sunt cele mai bune lucruri in viata unui copil.In ultimii ani sc a fost ca o mama pentru mine desii ma despart de ea imi va ramene mereu in sufletul meu dar si colegilor mei de clasa.
Daca scrii un cuvant de incheiere din propriile idei eu zic ca va fi mai original si mai frumos sa-ti zic drept si eu sunt intra patra si stiu ca e greu sa iti gandesti cuvantul fiindaca eu pana l-am scris mi-a luat vreo 5 6 zile eu zic sa multumesti doamnei tale doamnei de la gradinita daca o invitati si sa le mai spui chiar cina sau ce ti-a placut tie
FUNDA?
Au trecut doi ani )))))