Man, te salut. Văd că ai totuși o vârstă (deci nu ești un adolescent -> daca sunt reale informațiile oferite de tine). Nu incerca sa vezi femeile prin prisma activităților masculine. Ca băieți (și bărbați mai târziu) ne jucam fotbal, mergem la lupte, la sală, ne murdărim ca porcii. Unii uita sa se spele sau să-și schimbe lenjeria intima cu zilele. Unii vorbesc porcos, sunt grobieni prin esență, dezordonați și împotriva oricărei munci casnice (aspirat, făcut ordine, gătit, spălat haine). Sunt bărbat și eu, dar nu consider acceptabil nimic din ce am scris mai sus din partea unui bărbat. Am văzut multi "bărbați" care ajungând acasă de la munca, cereau să li se pună masa, sa li se pună mâncarea în farfurie etc...for real? Ești handicapat sau ce? Ca bărbați avem șansa de a exercita o multitudine de activități. Facem down-hill, ne dăm cu motorul, facem off road, ne îmbătăm ca porcii și apoi venim cu scuze penibile și lacrimogene. Ne apărăm familia, nu zic nu, dar multi dintre noi, ca bărbați, nu ne adormim copilul, nu îl hrănim când e bebeluș, nu aspiram etc. Unii din noi (bărbați) considerăm că este suficient sa aducem doar bani in casă și în rest sa stăm cu o bere in fața Xbox-ului sau PS-ului. Noi hotărâm cum vor fi amplasate decorațiunile de Crăciun sau mobila din casă. Noi nu ii cerem partenerei (soției, iubitei) daca e de acord cu aleea pentru mașină, din fața garajului. Noi doar ii comunicam că o vom construi. Și ea? Femeia? Ce poate face? Sunt puține femei axate pe gaming. Majoritatea nu sunt handy-man, nu se pricep la reparatii de nici un fel, nu înțeleg funcționarea mașinilor sau înlocuirea unei prize. Femeile sunt fine, fragile, axate pe a fi curate, politicoase, frumoase și elegante. O femeie are așteptări diferite fata de un bărbat. Pentru o femeie este important sa se simtă iubita, importantă, confortabila și protejată. Și asta nu o dată pe an...de sărbători, ci în fiecare zi. O femeie își dorește tot ce am spus mai sus, nu aur și bijuterii scumpe. Dar, pentru că există un "Dar", o femeie va iubi mereu bijuteriile și accesoriile care aduc un aport personal frumuseții sale. Nu contează dacă iubita/soția ta este ospătar, gardian de penitenciar, profesor universitar sau vedetă. Trateaz-o cu respect, cu foarte multa considerație, susținere și afecțiune. Femeile trăiesc pentru acei "fluturași în stomac". Oferă-i și nu îți mai pune întrebări existențiale. Baftă.
Nu e ok sa ai 100 parfumuri, asta e deja consumerism. Eu am unul singur, ce sa fac cu 2 parfumuri? Si bijuteriile imi plac si mie dar tot nu ai nevoie de multe. Ca femeie e normal sa iti placa sa fii cocheta, sa te aranjezi si barbatii sunt ipocriti. Daca o femeie nu se aranjeaza nu mai prezinta interes pentru ei, daca se aranjeaza ca de ce cheltuie bani. Sa arati bine e scump, ai nevoie de produse de ingrijire personala, machiaje, coafura, manichiura, haine frumoase etc. Daca nu iti convine fa-ti o iubita careia sa nu ii placa toate astea dar apoi tu o sa te uiti pe strada dupa femei la 4 ace, nu?