Pai in primul rand nu trebuia sa ii spui printr-un mesaj. Fetelor le place mai mult sa li-se spuna fata in fata, sa fie adoratecaniste regine. Si nu poti sa o vezi asa pe starada si sa ii spuin imediat gata,, Te iubesc sufletul meu `` asteapta putin si mai vorbeste cu ea. Cere-i scuze ca ai fost asa de insistent si intreab-o daca vrea sa fiti prieteni. Si speram sa accepte si comporta-te frumos cu ea nu prea insistent, fa-i complimente mici. ex. : Imi place bluza ta sau ai niste ochi foarte frumosi. Succes! Si ai rabdare iubirea nu se capata in 2 minute! Funda?
Te-a cam pus pe jar fata asta mai Victoras Daca esti indragostit de ea este normal sa iti fie greu, insa daca ea nu iti da atentie inseamna ca are motivele ei. Ti-a spus" lasa ca vei gasi fete mai bune ca mine"...stie ea ce stie! De aici poti trage urmatoarea concluzie: ori nu esti genul ei de baiat, ori fata are alte "aspiratii" in ceea ce priveste baietii. Sincer, cred ca ar trebui sa iti faci o prietena si sa incerci sa uiti. Daca stai si oftezi dupa ea nu rezolvi nimic. Sunt sigura ca poti gasi cel putin o fata mai BUNA ca ea
...hai capul sus, si pe baricade. Noroc!
Victor 96? suntem frati? avem nume si an de nastere identice, poate ca si povestile noastre se intalnesc
. Stiu, cum e sa te culci cu cineva in minte, sa il visezi, si dimineata toate se spulbera. dupa cum vad ea vrea sa scape de tine
. Las-o in pace, e alegerea ei nu te merita, cauta alta
stiu cum e stai linistit ca nu esti singurul si cum eu am putut sa trec peste asta, poti si tu, Bafta :^_^
Dupa parerea mea ei nu cred ca ii place de tine. Daca ii placea de tine nu iti spunea sa cauti pe altcineva si nu baga tot felul de texte dinastea.Incearca sa o uiti sau sa o faci sa se indragosteasca si ea de tine...si inca ceva din cata exp am eu cu fetele le place sa le zici in fata ce simti sau nu mai simti...asta ca un sfat peentru viitor