Salut! Un baiat place o fata nu pentru culoarea parului ei ci pentru caracterul ei.Sigur ca ai sanse! Oricum nu te vopsi doar pentru a-l impresiona, daca nu te place asa cum esti nu merita atentia ta.SUCCES!
Dacă reuşeşti să-l impresionezi prin felul tău de a fi, culoarea părului n-o să mai aibă nicio importanţă.
Frumusetea nu este direct proportionala cu parul tau.
Invata sa te auto apreciezi, daca el nu te place asa cum esti si tu trebuie sa te schimbi pentru a i fi pe plac, atunci fi sigura ca nu te merita
Culoarea parului nu prea conteaza. Oricum te poti vopsi daca vrei dar daca te place nu va conta culoarea parului tau.
Intr-o relatie nu se tine cont de culoarea parului Conteaza personalitatea nu neaparat fizicul
(FUNDA?)
Un baiat nu te place pentru ca ai nu stiu ce culoare de par...Te place pentru persoana ta
Binenteles ca a-i sanse.culoarea parul nu are de aface cu asta.Mult succes cu el. pupici
Sunt sigura ca esti foarte frumoasa si satena n-are rost sa te vopsesti sau sa-ti dai cu altceva ca dupa ce te faci blonda baiatul sa zica ca nu te vrea sau ceva de genu si oricum sunt sigura ca o sa i placa de tine indiferent ca ai parul cacaniu in dungi si poate ca el e superficial daca la el conteaza neaparat parul blond multa bafta si sper sati mearga cu romeo!
Eu iti zic ceva... sunt baiat si mie imi plac fetele blonde dar nu asta conteaza eu am prietena de 1 an si are culoarea parului tau deci eu consider ca nu conteaza ce culoare ai ...conteaza daca te place sau nu