| CaMeLya_5874 a întrebat:

Am o problema, baiatul de care-mi place prefera culoarea parului la fete-blonda, dar eu sunt saten inchis...credeti ca am sanse?

Răspuns Câştigător
| sweetylovepink a răspuns:

Salut! Un baiat place o fata nu pentru culoarea parului ei ci pentru caracterul ei.Sigur ca ai sanse! Oricum nu te vopsi doar pentru a-l impresiona, daca nu te place asa cum esti nu merita atentia ta.SUCCES!kiss

8 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Dacă reuşeşti să-l impresionezi prin felul tău de a fi, culoarea părului n-o să mai aibă nicio importanţă. happy

| ELena30 a răspuns:

Frumusetea nu este direct proportionala cu parul tau.
Invata sa te auto apreciezi, daca el nu te place asa cum esti si tu trebuie sa te schimbi pentru a i fi pe plac, atunci fi sigura ca nu te merita happy

| InuIo a răspuns:

Culoarea parului nu prea conteaza. Oricum te poti vopsi daca vrei dar daca te place nu va conta culoarea parului tau.

| PattyxPaty a răspuns:

Intr-o relatie nu se tine cont de culoarea parului happyConteaza personalitatea nu neaparat fiziculwinking (FUNDA?)batting eyelashes

| irina41099 a răspuns:

Un baiat nu te place pentru ca ai nu stiu ce culoare de par...Te place pentru persoana ta

| Alliciaa a răspuns:

Binenteles ca a-i sanse.culoarea parul nu are de aface cu asta.Mult succes cu el. pupici

| GirltoxikTH a răspuns:

Sunt sigura ca esti foarte frumoasa si satena n-are rost sa te vopsesti sau sa-ti dai cu altceva ca dupa ce te faci blonda baiatul sa zica ca nu te vrea sau ceva de genu si oricum sunt sigura ca o sa i placa de tine indiferent ca ai parul cacaniu in dungi si poate ca el e superficial daca la el conteaza neaparat parul blond multa bafta si sper sati mearga cu romeo!

| Djstekdark a răspuns:

Eu iti zic ceva... sunt baiat si mie imi plac fetele blonde dar nu asta conteazawinking eu am prietena de 1 an si are culoarea parului tau deci eu consider ca nu conteaza ce culoare ai ...conteaza daca te place sau nu happy